Acest concurs a expirat în data de 2014-12-22. Vezi concursurile active aici.
Simte gustul legendar al libertatii!

Concursul „Simte gustul legendar al libertatii! Castiga un Harley-Davidson® la Rock FM cu Panzani“  este organizat si se va desfasura in perioada 21 noiembrie - 21 decembrie 2014, pe site-ul www.rockfm.ro si la postul de radio Rock FM. 

In perioada 21 noiembrie - 21 decembrie 2014 ascultatorii Rock FM au sansa de a castiga "piesa cu piesa" - 31 de piese, o motocicleta Harley-Davidson, oferita de Panzani si Rock FM, daca recunosc fragmentele muzicale difuzate la postul de radio, zilnic.

In perioada sus mentionata, la postul de radio Rock FM se va difuza de 4 ori pe zi, de Luni pana Duminica, cate 1 fragment muzical de 15 secunde. Toate fragmentele muzicale fac parte din piese din playlistul postului de radio. Ascultatorii sunt invitati sa identifice piesele/cantecele din care fac parte aceste fragmente si sa scrie raspunsurile pe site-ul rockfm.ro, la sectiunea dedicata concursului "Simte gustul legendar al libertatii ...", dupa crearea unui cont personal in prealabil.

In total vor fi difuzate 31 fragmente piese muzicale corespunzand celor 31 de fragmente de motocicleta.

Extragerea castigatorului va avea loc pe 22 decembrie 2014, prin tragere la sorti, dintre toti cei care au completat toate cele 31 de titluri de piese/cantece, difuzate pe parcursul celor 31 de zile de concurs.

Premiu:

  • motocicleta HARLEY-DAVIDSON® model Sportster 1200 XL 1200 T, in valoare de 11.863,70 euro.