Acest concurs a expirat în data de 2017-01-11. Vezi concursurile active aici.
Remington te coafeaza cu premii!

Campania "Remington te coafeaza cu premii!" se desfasoara in perioada 10 octombrie 2016 - 10 ianuarie 2016.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt reprezentate de toate produsele de coafat Remington, comercializate in Romania.

Pentru a participa la campanie, consumatorii interesati trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei cel putin un produs participant, sa acceseze website-ul campaniei si sa completeze formularul electronic de inscriere in campanie. Un participant se poate inscrie o singura data in prezenta campanie, chiar daca acesta achizitioneaza mai multe produse participante pe un document fiscal sau pe documente fiscale diferite.

Pentru a fi validati si a intra in posesia premiilor in caz de castig, participantii sunt obligati sa prezinte in original si nederiorat documentul fiscal in baza caruia s-au inscris in campanie.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

Premiile acordate in cadrul campaniei vor fi acordate prin trageri la sorti. La tragerile la sorti pentru premiile acordate in cadrul campaniei participa toate inscrierile valide inregistrate in intervalul de extragere aferent perioadei din care se face extragerea.