Concurs: Castiga un Circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur pentru doua persoane sau alte premii zilnice!

 admin  2017.03.02    2818

concurs Tefal

Campania “Fabrica de clătite” va fi organizată şi se va desfăşura exclusiv în punctele de vânzare cu amănuntul de pe teritoriul României, în perioada 01.03.2017, începând cu ora 00:00:00 – 20.04.2017, până la ora 11:59:59 inclusiv.

Este considerat produs participant la această campanie orice produs din gama Tefal, exclusiv din categoriile tigăi (inclusiv specialități precum tigaie de clătite, tigaie grill sau tigaie wok), cratițe și oale.

Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:

 1. Să achiziţioneze cel puţin un produs participant la campanie;
 2. Să înscrie numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale care atestă achiziția produsul participant în perioada campaniei prin:
  • SMS, la numărul 1793; numărul 1793 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone și Orange. Mesajul de SMS trebuie să conţină numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale care atestă achiziția unui produs participant. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.
  • WEB, la adresa www.fabricadeclatite.tefal.ro. Participanţii trebuie să completeze formularul special, cu datele personale (nume, prenume,  număr de telefon, adresă de e-mail) şi să introducă numărul și data bonului fiscal/facturii fiscale ce atestă achiziția unui produs participant. După ce înscrierea a fost înregistrată pe site, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

În cadrul prezentei campanii, un participant poate câștiga:

 • Un premiu pe oră constând într-una din următoarele variante: o carafă, o cană termică de călătorie sau un cântar de bucătărie; În fiecare zi a campaniei se vor acorda 10 premii, câte 1 (un) premiu pe oră în intervalul 10:00 – 20:00.
 • La sfârșitul campaniei, Marele Premiu: un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur acordat sub forma de voucher turistic.

Un bon fiscal/o factură fiscală poate fi înscris/înscrisă o singură dată în cadrul prezentei Campanii. Bonurile fiscale/facturile fiscale care atestă achiziția produselor participante trebuie păstrate pentru validare în eventualitatea câştigării unui premiu la tragerea la sorţi, indiferent daca este premiu zilnic sau premiul cel mare.

Participanţii vor suporta costurile pentru fiecare SMS trimis la numărul 1793 (tarif stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul).

Pe baza unei înscrieri valide în prezenta campanie, indiferent de modul de înscriere (SMS sau web) se poate câştiga un singur premiu, indiferent de natura acestuia: premiu zilnic sau Marele Premiu.

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt:

 • Premii acordate pe oră
  • 92 x Carafă – menține temperatura până la 4 ore, element de racire integrat, capacitate 1 litru, sistem antipicurare
  • 128 x Cană de călătorie – menține temperatura lichidului, posibilitatea de a bea din toate unghiurile, apasare rapidă, 100% etanș
  • 290 x Cântar Optiss Cup Cakes – capacitate până la 5 kg, funcție TARA, design ultra subțire din sticlă tratată termic
 • Premiu acordat la finalul campaniei
  • Circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur pentru două persoane (câștigătorul + însoțitor) este acordat sub forma unui voucher turistic în valoare de 2500 euro (11250 lei). Acesta este nominal și are o valabilitate de 6 luni de la data emiterii acestuia (acesta va fi emis în maximum 10 zile de la data validării marelui câștigător).
   • bilete de avion București – Nisa și retur;
   • 4 nopți cazare în hotel de minimum 3 stele cu mic dejun (2 nopți la Nisa, 1 noapte la Cannes, 1 noapte la St. Tropez);
   • transferuri între orașe (transfer aeroport Nisa – hotel în Nisa, transfer hotel Nisa – hotel Cannes, transfer Hotel Cannes – hotel St. Tropez, transfer hotel St. Tropez – aeroport Nisa);
   • 3 cine la restaurantele recomandate de către agenția de turism.

Tragerea la sorți a marelui premiu constând într-un Circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur va fi electronică și avea loc pe data de 21.04.2017 la sediul Agenţiei, în prezenţa unui reprezentant al acesteia, a unui reprezentant Groupe SEB România şi a unui notar public / avocat.

Vor fi extrase 5 rezerve pentru marele premiu. În cazul în care câştigătorul nu poate fi anunţat sau nu poate fi validat în termenele şi în condiţiile stipulate în prezentul regulament, se va apela la prima rezervă a câştigătorului, în ordinea extragerii şi se va urma aceeaşi procedura de anunţare şi validare. Dacă se parcurge procedura pentru toate cele 5 rezerve şi nu se finalizează corect validarea nici pentru ultima rezervă, premiul respectiv nu va mai fi acordat, acesta va rămâne în posesia Organizatorului.

Lista câştigătorilor şi a premiilor câştigate va fi publicată pe site-ul www.fabricadeclatite.tefal.ro în termen de 10 zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor.

Înainte de începerea campaniei va avea loc o extragere aleatoare, prin care se vor desemna 510 momente câştigătoare pentru fiecare premiu acordat pe oră (în intervalul 10:00 – 20:00) în perioada campaniei (câte 10 premii pe zi). Această extragere va fi asistată de 2 reprezentanți al Agenţiei. Cele 510 premii pe oră sunt împărțite astfel: 92 de carafe, 128 de căni de călătorie și 290 de cântare de bucătărie.

Toate momentele câştigătoare se vor extrage în formatul: [zi/ora/minut/secundă] pentru fiecare premiu. Premiul poate fi câştigat de primul Participant care a trimis un bon fiscal/factură fiscală valid prin SMS/Web în momentul câştigător sau imediat după momentul câştigător extras în intervalul orar respectiv. Următorii 3 participanţi cu intrări valide după momentul câştigător din intervalul orar respectiv sunt consideraţi “Rezerve”.

Dacă între două momente câștigătoare nu se înregistrează nicio înscriere validă, atunci sunt declarate câștigătoare primele 2 înscrieri venite după următorul moment câștigător și următoarele 6 înscrieri fiind declarate rezerve (câte trei pentru fiecare premiu).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Tefal castiga premii fabrica de clatite fabricadeclatite.tefal.ro
Premii
in valoare de

306.92
miliarde de lei,
adica
306.920.816,00
RON
10673
concursuri
expirate
75
concursuri
active

concursomani
online
avon.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma