Acest concurs a expirat în data de 2015-08-29. Vezi concursurile active aici.
Marea Plecare la Mare cu Mol Romania.

Concursul se desfasoara in reteaua nationala a postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 03.07.2015 si data de 28.08.2015, dupa cum urmeaza: vinerea, in datele de 3 iulie, 10 iulie, 24 iulie, 31 iulie, 21 august, 28 august, in intervalul 06.30 si 10.00, se va desfasura o sesiune de concurs. Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

In datele de 3 iulie, 10 iulie, 24 iulie, 31 iulie, 21 august, 28 august, vinerea, la matinal, intre orele 06.30 si 10.00 se va desfasura o sesiune de concurs. Sesiunea de Concurs dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.
Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs, va da semnalul de incepere a concursului si va pune o intrebare estivala. Ex.: „Care a fost cea mai mare nebunie a verii trecute”. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu raspunsul la intrebarea estivala. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS. DJ-ii ProFM aleg cel mai inspirat raspuns.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM  la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va contacta telefonic participantul expeditor al SMS-ului valabil ales castigator in Sesiune de concurs. ,Acesta va primi premiile detaliate de  mai jos, respectiv un „Card Anual Bronze 9695” si un „Card Mol Silver”

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 6 de „Carduri anuale Bronze 9695”
  • 6 de „Carduri Mol Silver”. Fiecare Card Mol Silver permite achizitionarea de carburant in benzinariile Mol si este considerat echivalentul valorii a 50 de litri de carburant.