Acest concurs a expirat în data de 2017-02-13. Vezi concursurile active aici.
Star Manager este un concurs care se joaca gratis.

Click.ro a lansat, de la 18 octombrie 2016, cea mai puternică ligă de fotbal virtual și îi va premia pe cei mai tari manageri ai stelelor fotbalului european! Selecționează-i pe cei mai buni fotbaliști care evoluează în Liga Campionilor, antrenează-i și fă-ți cea mai bună echipă de fotbal!

Înregistrează-te pentru a juca!

În primul rând trebuie să te înregistrezi cu un cont pentru a putea intra în lumea Star Manager. Cel mai simplu este să urmezi instrucțiunile din pagina „Înregistrează-te pentru a juca” sau înregistrează-te cu contul tău de Facebook apăsând pe butonul din bara de navigare care se află în partea de sus a paginii.

Dă-i un nume echipei tale!

Odată ce ai completat datele din pagina „Înregistrează-te pentru a juca” vei fi îndrumat să dai un nume echipei tale de fotbal înscrisă în Star Manager. Vei putea fie să îți selectezi tu jucătorii, fie să ne lași pe noi să îți alăcătuim echipa. Te rugăm să fii responsabil atunci când îți numești echipa și să nu folosești un cuvânt vulgar sau care să instige la ură sau la violență. Altfel, vei fi descalificat.

Alătură-te unei mini-ligi sau creează una nouă!

Odată înscris în Star Manager vei intra în marea ligă a jocului în care vei concura împotriva tuturor celorlalți jucători. Pe de altă parte, vei putea să te înscrii și într-o mini-ligă iar aici vei putea să-ți măsori puterile într-un grup restrâns de prieteni. Orice jucător înscris poate să creeze maxim 3 mini-ligi și să se înscrie în alte 10.

Marile premii ale concursului se vor acorda la finalul competiției Ligii Campionilor. Așadar:

  • Locul 1: Apple Macbook Pro 13''
  • Locul 2: Iphone 7
  • Locul 3: Televizor LCD JVC