Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Show us how you dew!

Loteria publicitara incepe pe data de 01 iulie 2015, ora 10:00 si se incheie la data de 31 august 2015, ora 23:59.

Produsele participante la Campanie sunt cele de Mountain Dew de 0,5L, 0,25L, 2,5L. Produsele Mountain Dew participante sunt identificate prin capace de culoare galbena avand tiparit pe partea superioara, in exterior, textul „Do the dew", impreuna cu simbolizarea unui skateboard si in interior, un cod format din 8 caractere alfanumerice si eticheta promotionala cu inscriptia „Show us how you dew!".

Participantul trebuie sa cumpere minim un produs Mountain Dew participant la loteria publicitara. Participantul trebuie sa se uite sub capacul produsului, in cazul in care sub capac se afla un cod, acesta trebuie sa inregistreze codurile prin una dintre cele trei modalitati:

  • a) Trimiterea codului din interiorul capacului printr-un SMS, la numarul 1882 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom).
  • b) lnscrierea codului din interiorul capacului pe site-ul dedicat Campaniei mountain­-dew.ro in contul participantului.
  • c) Accesarea paginii de Facebook Mountain Dew Romania, accesarea sectiunii dedicate campaniei si a butonului de intrat in concurs "lnscrie un cod". Participantul va fi redirectionat catre site-ul mountain-dew.ro unde va putea inscrie codul din interiorul capacului in contul sau.

Fiecare cod alfanumeric poate fi inscris o singura data, de catre un singur participant, pe toata durata Loteriei publicitare, indiferent de metoda de inscriere. 

Castigurile acordate in loteria publicitara din cadrul acestei Campanii constau in:

  • 620 de premii orare constand in sepci cu cozoroc lat cu personalizare Mountain Dew
  • premii saptamanale: in total 9 skateboard-uri si 36 roti de rezerva marca Eroilor Mafia

Codurile alfanumerice inscrise pe Site-uri sau trimise prin SMS pe parcursul fiecarei zile a Loteriei publicitare intre orele 10,00,00 si 19,59,59 intra in baza de date pentru tragerile la sorti din ziua in care a avut loc inscrierea. ln urma tragerii la sorti pentru premiile orare cu ajutorul unui program pe calculator specializat vor fi desemnati zilnic zece castigatori dintre toate codurile inscrise pe site-uri sau primite prin SMS in intervalul 10.00:00 - 19:59:59, cate un castigator in fiecare ora. Codurile alfanumerice inscrise in afara intervalului 10:00:00 - 19:59:59 vor intra automat in prima tragere la sorti din ziua imediat urmatoare, la ora 11.01.

ln urma tragerii la sorti pentru premiile saptamanale cu ajutorul unui program pe calculator specializat vor fi desemnati saptamanal un castigator dintre toate codurile inscrise pe site-uri sau primite prin SMS in saptamana respectiva, cate un castigator in fiecare saptamana.

Premiile loteriei orare si saptamanale vor putea fi revendicate de catre participantii desemnati castigatori pana cel tarziu la data de 10 septembrie 2015, dupa aceasta data participantii care nu si-au revendicat premiile isi vor pierde dreptul asupra acestora.