Acest concurs a expirat în data de 2016-10-26. Vezi concursurile active aici.
Rasfata-te cu o garderoba de designer.

Campania "Rasfata-te cu o garderoba de designer" va incepe la data de 25 august 2016, ora 00:00:00, si va dura pana la data de 25 octombrie 2016, ora 23:59:59 inclusiv, ora Romaniei.

Produsele participante la campanie sunt produsele marca Kinder Bueno Cacao cu ambalaj promotional si cu gramaj total de 43 g, respectiv 129 g si 215 g, comercializate de catre organizator pe teritoriul Romaniei.

In interiorul ambalajului fiecarui produs participant participantii vor gasi (pe partea interioara a ambalajului) un cod unic alfanumeric, format din 8 caractere, in vederea inscrierii in prezenta campanie.

Campania se desfasoara in limita stocului de produse participante, Kinder Bueno in ambalaj promotional, ce au inscriptionate pe partea interioara a ambalajului codul alfanumeric, format din 8 caractere, disponibile pe piata spre comercializare.

Esti foarte aproape de garderoba de designer mult visata. Iata cum o poti castiga:

  1. Te rasfeti cu un baton delicios de Kinder Bueno.
  2. Trimiti codul de pe pachet prin SMS la 1877 sau il introduci pe site-ul campaniei.
  3. Primul cod valid inscris in promotie iti ofera sansa sa-ti alegi o garderoba semnata de designerul saptamanii. Daca inscrii mai multe coduri, incepand cu al doilea, iti poti alege si alti designeri, dintre cei activi in promotie pana in momentul respectiv.
  4. Afli pe loc daca ai castigat unul dintre cele 310 accesorii de autor si ramai inscrisa pentru tragerea la sorti pentru garderoba de designer aleasa.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii zilnice:
    • 60 Coliere duble + bratara – Fire de Murg
    • 65 Coliere triple – Fire de Murg
    • 65 Esarfe de matase – Marie Nouvelle
    • 25 Genti din piele cu broderie – Simina Filat
    • 25 Genti de piele tip plic, rosii – Simina Filat
    • 25 Genti de piele tip plic, bej – Simina Filat
    • 20 Genti din piele, negre si gri – Mihaela Glavan
    • 25 Rucsaci din piele, negri si gri – Mihaela Glavan
  • Premiile mari:
    • 8 premii constand fiecare intr-o experienta unica de intalnire personala si discutie individuala cu designerul preferat al castigatorului dintre cei participanti la aceasta campanie, soldat cu alegerea de catre castigator a unei garderobe (set de piese vestimentare destinate femeilor), dintre cele disponibile

Pe intreaga durata a campaniei vor fi acordate in fiecare zi cate 5 premii dintre premiile zilnice. Pentru fiecare premiu zilnic acordat in prezenta campanie se va desemna anterior inceperii campaniei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar asociat aleatoriu fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5 inclusiv).

Premiile mari vor fi acordate printr-o tragere la sorti, ce va avea loc in data de 01 noiembrie 2016, in Bucuresti, prin mijloace electronice, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai organizatorului si ai oricareia dintre Agentii si va fi asistata de un notar public sau avocat.