Acest concurs a expirat în data de 2014-09-26. Vezi concursurile active aici.
Dai replici pe bune, castigi pe bune!

Concursul “Dai replici pe bune, castigi pe bune!” se deruleaza in perioada 28 august 2014 – 25 septembrie 2014. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Utilizatorii se pot inscrie in concurs prin parcurgerea urmatoarelor etape:

  1. Crearea unui cont de Facebook, in masura in care nu au deja unul; doar userii care au cont de Facebook pot participa la concurs.  
  2. In perioada 28 august 2014 – 25 septembrie 2014  intra in pagina de concurs replici-pe-bune.urban.ro si raspund la una, mai multe sau la toate cele 4 intrebari ale concursului, lasand un comentariu in widget-ul de comentarii Facebook aflat sub fiecare intrebare.
  3. Concursul are patru intrebari, fiecare noua intrebare fiind activata in fiecare zi de joi a saptamanii. Pentru a raspunde la intrebarea sau intrebarile dorite, utilizatorii selecteaza tab-urile „Saptamana 1”, „Saptamana 2”, „Saptamana 3” si/sau „Saptamana 4” si urmeaza procedura descrisa mai sus.

La finalul concursului, raspunsurile vor fi analizate de membrii redactiei Urban.ro, iar cei 40 castigatori (cate 10 castigatori saptamanali) vor fi alesi in functie de originalitatea raspunsurilor oferite. La data de 26 septembrie 2014, Organizatorul va face publice numele celor 40 castigatori pe pagina concursului replici-pe-bune.urban.ro. Toti castigatorii vor fi contactati de catre Organizator prin intermediul unui mesaj personal trimis pe conturile personale de Facebook.

Premiile concursului „Dai replici pe bune, castigi pe bune!” constau in 40 de meniuri Crispy Strips Menu Box pentru doua persoane, disponibile in toata reteaua de fast-food-uri KFC din Romania. Valoarea unui premiu (un meniu Crispy Strips Menu Box pentru doua persoane) primit de un castigator este de 45 lei, TVA inclus.