Acest concurs a expirat în data de 2014-12-24. Vezi concursurile active aici.
La ZU a inceput "Goana dupa cadouri de Craciun".

Asculta ZU si pe 23 decembrie 2014 ai sansa sa pleci acasa cu produse in valoare de 5.000 lei de la Flanco. A inceput "Goana dupa cadouri de Craciun" cu Flanco la Radio ZU.

Prinde semnalul de concurs in fiecare dimineata in Morning ZU. Trimite SMS la 1815 cu textul cerut de realizatorii Morning ZU si ai sansa ca pe 23 decembrie sa pleci acasa cu produse Flanco in valoare de 5.000 lei. Mai mult, in fiecare dimineata poti castiga 100 Euro in direct la ZU.

In fiecare zi de concurs ai sansa sa fii printre cei 3 ascultatori care intra in direct la ZU: totul e sa fii una dintre cele 3 persoane care au trimis SMS-urile cu numerele de ordine 100, 200 si 300. Esti intre cei 3 care intra in direct la ZU? Te invitam automat sa participi la Goana dupa cadouri de Craciun de la Flanco din Promenada Mall (Bucuresti) din 23 Decembrie. In plus, in fiecare dimineata poti castiga un voucher de 100 Euro de cheltuit in Flanco, in direct la Morning ZU.

Uite si o informatie care sigur iti va fi de folos: intra pe Flanco si fii atent(a) la toate promotiile Flanco din aceasta perioada.

Ce trebuie sa stii despre Goana dupa cadouri de Craciun de la Flanco:

  • Daca esti printre finalistii fiecarei zile de concurs, pe 23 decembrie ne vedem la magazinul Flanco din Promenada Mall (Bucuresti); vei primi toate informatiile de care ai nevoie la telefon cel mai tarziu pe 22 Decembrie 2014. Ca sa participi la Goana dupa cadouri de Craciun este important sa ajungi la timp in locatia indicata. 
  • Pe 23 Decembrie dimineata, in magazinul Flanco din Promenada Mall din Bucuresti vei avea 3 minute in care sa strangi produse din magazinul Flanco a caror valoare totala sa fie cea mai apropiata de 5000 lei
  • Daca reusesti sa fii cel mai bun in preturile de la Flanco, pleci acasa cu produsele pe care le-ai strans