Acest concurs a expirat în data de 2016-12-23. Vezi concursurile active aici.
Lista lui Mos Craciun.

Concursul se va desfasura in perioada 5 decembrie ora 18:00 – 22 decembrie 2016 ora 23:59, 2016.

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa completeze adresa de email in casuta aferenta din pagina de concurs, sa citeasca si sa agreeze Termenii si conditiile de desfasurare a concursului si sa introduca un comentariu ce va contine link-uri catre produsele dorite.

Se vor acorda 3 premii, fiecare in valoare de 100 de lei (TVA inclus) si vor consta in produse la alegerea castigatorilor. Produsele vor fi alese de catre castigatori in limita stocului disponibil, insumand maxim 100 de lei (TVA inclus) pentru fiecare premiu.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, care va avea loc in data de 23 decembrie 2016, in intervalul orar 12 – 16.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Arta Ceaiului si vor fi contactati pe email in vederea obtinerii adresei si datelor de contact necesare pentru expedierea premiilor. Premiile vor fi expediate prin curier dupa primirea informatiilor de la persoanele castigatoare. Castigatorii nu pot cere si nu pot obtine contravaloarea in bani a premiilor castigate. Adresele de email furnizate de catre participanti vor putea fi folosite de catre companie pentru transmiterea de oferte promotionale.