Acest concurs a expirat în data de 2015-07-09. Vezi concursurile active aici.
Petrece vacanta la plaja, si nu pe vasul de toaleta!

Odată cu sezonul vacanțelor a venit și vremea virușilor de vară. Mulți dintre iubitorii distracțiilor de vară cad pradă infecțiilor stomacale istovitoare, asociate cu dureri, diaree etc.

Câștigați-vă liniștea, participând la concursul "Petreceți vacanța la plajă, și nu pe vasul de toaletă".

Zece dintre participanți vor primi probioticul unic ProCombo. ProCombo este un sinbiotic extrem de eficient (combinație de PRObiotic + PREbiotic), care sprijină echilibrul florei intestinale. Asigură activitatea normală a tractului gastrointestinal și ajută pentru evitarea apariției diareii.

Cum particip?

  1. Răspundeți la întrebarea: Care este cantitatea de bacterii probiotice vii dintr-o  capsulă ProCombo?
  2. Trimiteți-ne răspunsul, completând corect formularul de e-mail. Toate câmpurile sunt obligatorii și sunt necesare pentru a lua legătura cu câștigătorii!    

Care sunt premiile?

10 dintre participanții, care au răspuns corect la întrebare, o să se bucure de o vacanță liniștită, fără probleme stomacale, datorită probioticului special ProCombo. Câștigătorii primesc ProCombo pentru un curs accelerat de prevenire împotriva virușilor de vară pe timpul vacanței la mare. Livrarea premiului este gratuită pe teritoriul României.

Când este concursul? 

  • Început: 24.06.2015
  • Sfârșit: 08.07.2015, ora 12:00    

Cum vor fi aleși câștigătorii? 

Numele câștigătorilor vor fi extrase aleatoriu. Ele vor fi anunțate prin postarea unui link pe pagina de Facebook a ProCombo, care va duce către lista câștigătorilor. Anunțul va fi făcut pe 09.07.2015, ora 15:00.