Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Synesthesia Gateway

Programul "Synesthesia Gateway" se desfasoara incepand cu data de 8 iulie 2014, ora 15:00:00, pana pe data de 31 decembrie 2014, ora 15:00:00.  Programul se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la “Program”, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania;
  • sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii “Programului”;
  • sa acceseze Aplicatia “Synesthesia Gateway” prezenta in Tabul “Synesthesia Gateway” de pe pagina de Facebook “5 – Stimuli pentru simturi” si sa se inscrie in Program conform conditiilor prevazute in prezentul Regulament;
  • sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Program.

In vederea inscrierii in “Program”, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa dea „like” paginii de Facebook „5 – Stimuli pentru simturi” si sa devina fan, in cazul in care nu a intreprins anterior aceasta actiune;
  • Sa acceseze Aplicatia “Synesthesia Gateway” din tab-ul “Synesthesia Gateway” de pe pagina de Facebok ”5 – Stimuli pentru simturi”.
  • Sa bifeze optiunea „OK” care apare in notificarea automata de pe ecran dupa momentul accesarii pentru prima data a aplicatiei de catre Participant.
  • Sa completeze formularul in care sunt solicitate, nume si prenume, numarul de telefon si adresa de email a Participantului.
  • Sa bifeze optiunea: „Sunt de acord cu termenii si conditiile, am peste 18 ani sau am intre 14 si 18 ani si am acordul parintilor sau al tutorilor legali pentru a participa la promotie.”

Mecanismul Programului consta in strangerea de catre Participant a cat mai multor kilometri in cadrul  aplicatiei “Synesthesia Gateway” prin intermediul unor actiuni intreprinse de catre Participant pe pagina “5  – Stimuli pentru simturi”. Aceste actiuni intreprise de catre Participant sunt convertite in cadrul aplicatiei  intr-un numar de kilometri pentru fiecare actiune in parte. Participantul poate verifica oricand numarul de  kilometri acumulati prin accesarea aplicatiei “Synesthesia Gateway”.

In functie de regularitatea cu care Participantul strange kilometri intr-un anumit interval de timp, de numarul de actiuni de acelasi tip realizate, de numarul total de kilometri pe care ii are acumulati la un anumit moment, Participantul poate primi aleator un premiu de fidelizare. Cu cat un Participant realizeaza mai multe actiuni si acumuleaza mai multi kilometri cu atat va avea sanse mai mari pentru a primi un premiu.