Acest concurs a expirat în data de 2015-09-19. Vezi concursurile active aici.
Hai la casa!

"Hai la Casă!" este un joc-concurs cu premii și un simulator de construcție a unei case de locuit.

Scopul jucătorului e să construiască cât mai multe case pentru că fiecare casă e o experiență diferită și o șansă la premiile pentru casă oferite lunar de către Parteneri. Premiile pentru casă sunt extrase săptămânal și sunt acordate pentru numărul cel mai mare de case și pentru cei mai mulți prieteni aduși în săptămâna respectivă. 

Premiile virtuale pot fi câștigate pentru acțiuni realizate în cadrul jocului sau prin tragere la sorți. 

Jocul simulează în mediul virtual construcția unei case cu toate etapele construcției ei, și anume: - planificarea - analiza opțiunilor - achizițiile necesare fiecărei etape de construcție a casei - toate tipurile de activități pe care echipele angajate vor trebui să le realizeze pe parcursul jocului.

Ca și în viața reală, echipele de constructori vă vor pune întrebări, la care va trebui să răspundeți corect pentru a obține un rezultat optim. Orice greșeală va fi sancționată cu timp și bani pierduți.

Toate acțiunile din cadrul jocului se realizează folosind puncte. În cadrul jocului, am încercat să oferim acestor puncte o valoare cât mai apropiată de cea din viața reală. 1 punct = 1 leu. Ordinea acțiunilor în cadrul jocului este predefinită și imită fazele de construcție din viața reală, pentru cele trei tipuri de case. 

Concursul "Hai la casa!" va fi lansat începând cu data de 29 August 2014 – ora 00:00:01 (ora României) și se va încheia la data de 18 Septembrie 2015 – ora 23:59:59 (ora României).