Acest concurs a expirat în data de 2015-01-31. Vezi concursurile active aici.
Partener Media, Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te invita la film!

Partener Media, Warner Bros. Pictures şi Freeman Entertainment te invită la film!

Răspunde la întrebarea de concurs şi ai şansa să câştigi una dintre cele 7 invitaţii duble la filmul “Lunetistul American”, valabile de luni până vineri, la Cinema City Sun Plaza sau unul din premiile originale. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul numai după ce au primit mail cu confirmarea faptului că datele se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

Bradley Cooper revine din 23 ianuarie pe marile ecrane în “Lunetistul American” un film cu 6 (şase) nominalizări la Oscar, inclusiv pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” (Bradley Cooper) şi „Cel mai bun scenariu adaptat” (Jason Hall).  

În regia lui Clint Eastwood, premiat de branşă cu a patra nominalizare la premiile Directors Guild of America, dar şi cu premiul pentru „Cel mai bun regizor” din partea National Board of Review, filmul este inspirat din fapte reale şi dezvăluie povestea cutremurătoare şi emoţionantă a celui mai eficient  lunetist din istoria militară a S.U.A.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Lunetistul American” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 23 ianuarie 2015.

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site vineri 30.01.2015. Aceştia se vor prezenta cu un act de identitate la una din casele de bilete ale cinematografului, cu minim 15 minute înainte de începerea spectacolului. 

Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site vineri 06.02.2015. Aceştia sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului.