Acest concurs a expirat în data de 2016-07-18. Vezi concursurile active aici.
Cumpara bere Bucegi. Razuiesti talonul si castigi!

Campania „Bucegi – Mai bine acasa decat in deplasare” va incepe la data de 30 mai 2016 si se va incheia in data de 17 iulie 2016 sau in momentul in care stocul de premii alocat acestei campanii de promovare se va epuiza, oricare din aceste momente intervine mai intai.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate locatiile retail unde se comercializeaza produsele participante in campanie. Locatiile retail participante sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor plasate la intrarea in magazine.

La aceasta campanie participa produsele companiei Heineken Romania S.A., bere marca Bucegiimbuteliate in ambalaj de PET de 2,5 l, comercializate in magazinele retail participante in aceasta campanie.

Consumatorii care achizitioneaza din magazinele participante 1 unitate de vanzare a produsului participant Bucegi, primesc - in limita stocului alocat pe magazine - un talon promotional razuibil care aduce sansa castigarii unui premiu de campanie constand in urmatoarele: 1 televizor Led HD Samsung ori 1 doza de bere Bucegi.

Consumatorii care au primit la casa de marcat a magazinului de retail prin achizitia unui produs participant un talon promotional razuibil si astfel in urma razuirii au gasit urmatorul mesaj de informare: „1-0 pentru tine! Ai castigat o doza de bere Bucegi!” primesc – in limita stocului alocat pe magazine – o doza de bere Bucegi. Consumatorii care in urma razuirii au gasit mesajul de informare: „1-0 pentru tine! Ai castigat un Televizor LED HD Samsung!” in continuare, trebuie:

  • sa sune la numarul 021-203.11.11 (numar cu tarif normal);
  • sa comunice operatorului codul unic trecut pe talonul razuibil pentru validarea premiului;
  • sa comunice operatorului numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, data nasterii;

Numarul de telefon dedicat campaniei este 021-203.11.11 (numar cu tarif normal) fiind disponibil in toate zilele de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, exceptand zilele de sarbatori legale, pe toata durata campaniei.

Premiile campaniei se vor acorda in limita stocului disponibil. In campanie se vor acorda un numar determinat de 1.500.750 de premii cu o valoare comerciala totala de 3.284.100, - RON (fara TVA), ce constau fiecare din urmatoarele:

  • 750 buc. Televizor LED HD Samsung;
  • 1.500.000 doze 0,5l bere Bucegi;

Premiile constand in doze bere Bucegi se acorda pe loc in locatiile participante.

Premiile constand in Televizoare LED HD Samsung vor fi expediate participantilor castigatori in termen de 30 zile calendaristice, dar nu mai tarziu de 16 august 2016.