Acest concurs a expirat în data de 2017-01-01. Vezi concursurile active aici.
La Petrom, drumurile tale sunt castigatoare!

In perioada 12 iulie – 31 decembrie in 21 de statii din Bucuresti se desfasoara promotia locala "La Petrom, drumurile tale sunt castigatoare!".

Toti clientii statiilor selectate Petrom, persoane fizice sau juridice care alimenteaza 1.000 l carburant intr-una din statiile din Anexa 1, in maxim 3 tranzactii platind in numerar sau cu card bancar pot participa la aceasta campanie.

Produsele participante la promotie sunt: Benzina Standard 95, Benzina Extra 99, Motorina standard, Motorina extra si GPL auto.

Pentru a se inscrie in Campanie, un participant trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa se prezinte intr-una din statiile de distributie carburanti participante la Campanie si precizate in Anexa nr. 1 a prezentului Regulament.
  • Sa alimenteze cu carburant (benzina, motorina, GPL) in perioada Campaniei, in cantitate totala de minim 1000 litri, intr-un numar de maxim 3 (trei) alimentari, din oricare statie de distributie carburanti, dintre cele mentionate in Anexa nr. 1 si sa efectueze plata in numerar sau cu card bancar.
  • Sa detina un talon de promotie disponibil in statiile de distributie carburanti participante la Campanie, sa il completeze cu numele, prenumele, numarul masinii pentru care realizeaza alimentarea si sa il prezinte casierului la fiecare alimentare pentru a completa data si numarului bonului corespunzator alimentarii si pentru a atasa talonului de promotie bonul fiscal sau copia bonului fiscal ce atesta achizitia facuta.
  • Talonul promotiei va fi acordat in mod gratuit clientilor la prima alimentare de carburant realizata in cadrul campaniei. 
  • Cantitatea minima de carburant ce trebuie alimentata in campanie, 1.000 litri, trebuie realizata prin maxim 3 alimentari intr-una dintre statii de distributie carburanti operata sub brand Petrom mentionate in Anexa 1, participanta la Campanie si pentru care s-a efectuat plata numerar sau cu card bancar.

Un bon fiscal sau copia unui bon fiscal poate fi atasat unui singur talon de promotie.

In momentul in care cantitatea totala de combustibil achizitionata pe un talon de promotie insumeaza 1.000 litri, participantul este declarat castigator si va primi din oricare statie de distributie carburanti participanta la Campanie, premiul constand intr-o tableta E-boda, in limita stocului de premii disponibil in statia de distributie carburanti respectiva. Acordarea premiilor se va realiza exclusiv in perioada campaniei.

Premiile ce se acorda in cadrul campaniei sunt:

  • 80 x Tableta E-boda Dual Sim lzzyComZ700, 3G + Wi-Fi,7", Dual Core, 1GHz,8GB, Android 4.2 + HUSA inclusa
  • 80 x Tableta E-boda Dual sim lzzyCom Z700 ll, 3G + Wi-Fi, 7", Dual Core, 1GHz, 8GB, Android 4.2 + HUSA inclusa

Premiile se acorda pe loc castigatorilor de catre casierii din statiile de distributie carburanti participante in momentul in care un participant se prezinta cu un talon completat corect, insotit de bonurile fiscale/ copia bonurilor fiscale ce atesta alimentarea cu o cantitate de minim 1000 litri combustibil in perioada Campaniei, conform Sectiune 6 Premiile pot fi revendicate exclusiv in perioada Campaniei.

In momentul primirii premiului, participantul castigator va preda casierului talonul cu bonurile fiscale/ copia bonurilor fiscale, care va fi retinut in statia de distributie carburanti.