Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti plinul la KFC Drive Thru.

Promotia este organizata si se desfasoara in perioada 30 mai – 31 iulie 2016, ora 23:59, pe intreg teritoriul Romaniei, in toate restaurantele KFC Drive Thru

Orice persoana care achizitioneaza produse din meniul KFC in valoare de minim 25 de lei din restaurantele KFC Drive Thru, de la fereastra Drive Thru, in perioada 30 mai – 31 iulie 2016, ora 23:59, va primi automat un talon cu o stampila. La urmatoarea comanda de minim 25 de lei in restaurantele KFC Drive Thru, clientul trebuie sa prezinte acest talon, pentru a primi inca o stampila. La 3 stampile, participantul primeste un meniu mediu 5 Hot Wings, iar dupa colectarea a inca 2 stampile pe acelasi talon, participantul primeste un bon de carburant de 10 lei, valabil in benzinariile OMV din tara.

Cantitatea maxima de bonuri de carburant oferite in aceasta Promotie este de 20.000 de bucati.

Bonurile de carburant trebuie ridicate din restaurantele KFC Drive Thru, iar clientul trebuie sa aiba in posesie bonurile de achizitie pentru care a primit stampilele.

Valoarea neta totala estimata a premiilor constand din meniuri 5 Hot Wings medii si bonuri de carburant de 10 lei este de 500.000 lei, inclusiv TVA. 

Ridicare bonurilor de carburant se face in interiorul restaurantului de la reprezentantul insarcinat cu oferirea premiilor din cadrul restaurantului KFC Drive Thru participant. Pentru ridicarea premiilor constand din meniuri 5 Hot Wings medii si/sau bonuri de carburant de 10 lei, clientul trebuie sa aiba in posesie bonurile de achizitie a produselor din meniul KFC pentru care a primit stampilele.