Acest concurs a expirat în data de 2016-06-01. Vezi concursurile active aici.
15 mp parchet de la Decolandia.

Concursul "15 mp parchet de la Decolandia" va dura pana la concurenta numarului de 15.000 like si inscrieri in newsletterul de pe pagina oficiala Decolandia.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa se inscrie la newsletter-ul Decolandia, completand formularul de inscriere si sa dea like paginii de Facebook Decolandia.

La atingerea numarului de 15.000 de like-uri, concursul se termina iar castigatorul concursului este tras la sorti din randul celor inscrisi in newsletter-ul Decolandia.

Tragerea la sorti se efectueaza prin intermediul site-ului random.org, ce va genera un numar aleator intre 1 si cifra maxima de inscrisi la newsletter din momentul extragerii.

Premiul pentru acest concurs il reprezinta parchetul necesar pentru amenajarea unei camera de pana la 15 mp (multiplu de cantitate per colet din modelul ales). Parchetul trebuie sa fie din stocul Decolandia de la data respectiva, pe care castigatorul il poate alege de pe pagina www.decolandia.ro si il poate vizualiza si in showroom-urile Decolandia, si al carui pret nu depaseste 150 RON/mp.