Acest concurs a expirat în data de 2016-08-17. Vezi concursurile active aici.
Vrei sa te distrezi la Therme? Gata!

Campania “O zi la Therme Bucuresti”  va incepe la data de 26.07.2016, ora 11:00 si se va desfasura pana la data de 16.08.2016, ora 00:00.

Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie sa urmeze pasii de mai jos:

  • sa creeze cont pe site-ul www.rechizitelemele.ro;
  • sa se autentifice pe site-ul rechizitelemele.ro in contul lor;
  • sa aleaga unul sau mai multe produse pentru a le achizitiona;
  • sa acceseze Cosul de produse si sa completeze formularul din Cos cu urmatoarele date: Prenume, Nume, Telefon, Adresa de livrare, Judet, Oras, Modalitatea de plata, raspuns la intrebare;

In campul “Spune-ne cum te îți petreci vacanța de vară și poți câștiga o zi de distractie la Therme.” fiecare participant sa completeze raspunsul sau pentru a intra in concurs. Dupa completarea formularului sa apese butonul Finalizeaza Comanda pentru a plasa comanda si, astfel, asigurand inscrierea in campanie.

In cadrul acestei campanii promotionale, organizatorul ofera 3 premii pentru 3 castigatori. Fiecare premiu consta intr-un voucher cadou o zi la Therme Bucuresti, in valoare de 200 RON, ca va fi folosit in termen de 30 de zile de la primirea lui. 

Castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu format din membri ai departamentului de Marketing ai Dacris Impex SRL, care vor juriza toate raspunsurile inscrise in conurs. Juriul va realiza un top 6 a raspunsurilor in functie de criterii de creativitate si originalitate.
 
In fiecare saptamana va fi desemnat cate un castigator a cate un voucher cadou la Therme Bucuresti in valoare de 200 de RON.

Castigatorii vor fi anuntati telefonic de castigarea premiilor.