Acest concurs a expirat în data de 2016-10-29. Vezi concursurile active aici.
Magia Vinului Romanesc la Magic FM 2016.

Campania „Magia vinului romanesc la Magic FM 2016“  este organizata si se va desfasura in perioada 19 septembrie 2016 - 28 octombrie 2016, pe postul de radio Magic FM

Modul de desfasurare a concursului:

In perioada 19 septembrie 2016 – 28 octombrie 2016 ascultatorii sunt invitati sa se inscrie pe site-ul www.magicfm.ro, la sectiunea dedicata campaniei „Magia Vinului Romanesc la Magic FM 2016” si sa completeze formularul disponibil in vederea înscrierii la  concursurile campaniei. Inscrierea la concursurile campaniei poate avea loc si prin SMS la numarul 0735 600 100 (numar cu tarif normal). Inscrierea prin SMS se realizeaza prin trimiterea unui SMS la numarul mentionat mai sus, care sa cuprinda textul MAGIA VINULUI precum si numele si orasul persoanei care trimite SMS-ul. 

In fiecare zi, de Luni pana Vineri, la postul de radio Magic FM vor avea loc 4 concursuri ale campaniei.

Inainte de fiecare concurs, realizatorul de programe va anunta premiul concursului.

Zilnic vor fi extrasi, dintre cei inscrisi atat prin completarea formularului de concurs al campaniei cat si prin SMS, cate un ascultator pentru fiecare concurs. Fiecare dintre acestia vor fi invitati sa participe la concursul cu premiul anuntat. Pentru a fi declarat castigator ascultatorul extras trebuie sa ofere raspunsul corect al unei intrebari a carui enunt a fost mentionat anterior, pe postul de radio Magic FM.

In situatia in care ascultatorul extras nu doreste sa participe la concursul cu premiul anuntat, atunci acesta are posibilitatea de a refuza participarea la concursul respectiv, insa inscrierea lui ramane valabila. In aceasta situație realizatorul de programe va extrage un alt ascultator. In cazul in care raspunsul oferit de catre ascultatorul extras este gresit, se va extrage un alt ascultator dintre cei inscrisi.

Premiile acordate in cadrul campaniei sunt:

  • cate 3 premii pe zi, constand in cate un bax de vin (un bax = 6 sticle vin). In total vor fi acordate 120 premii constand in baxuri de vin.
  • cate 1 premiu pe zi, constand in vizita pentru 2 persoane, cazare si mese la Podgoria Cotnari jud. Iasi*. In total vor fi acordate cate 5 premii pe saptamana, constand in vizita pentru 2 persoane, cazare si mese la Podgoria Cotnari, jud. Iasi. 

* Baxurile de vin sunt puse la dispozitie de catre Organizatorul BEST ADVERTISING. * Excursia la Podgoria Cotnari, jud. Iasi cuprinde zilele de sambata si duminica. 

Vizita la Podgoria Cotnari, jud. Iasi va avea loc in weekendul 4 - 6 noiembrie 2016, aceasta data nu poate fi modificata.