Acest concurs a expirat în data de 2015-07-23. Vezi concursurile active aici.
Ziua portilor deschise la Fabrica Hochland Sovata.

Campania se deruleaza in perioada 22 iunie 2015 - 22 iulie 2015 (inclusiv).

Pentru a putea participa la Campania „Ziua portilor deschise la Fabrica Hochland Sovata", participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa aiba domiciliul / resedinta in Romania;
  2. Sa se inscrie in Campanie prin intermediul site-ului cascavalulhochland.ro;
  3. Sa completeze formularul de inscriere din sectiunea "Vino in vizita!";
  4. Sa fie insotit de membri ai familiei/prieteni care au peste 8 ani;

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii campaniei dupa datele de identificare introduse, urmand ca la finalul perioadei de inscriere, juriul sa aleaga participantii la vizita.

ln cadrul acestei Campanii, vor fi acordate 20 de premii, fiecare dintre acestea constand intr-o vizita alaturi de alti 2 membri ai familiei (sau prieteni, in cazul persoanelor fara rude apropiate), cu varstele de cel putin 8 ani, la fabrica Hochland de la Sovata, in data de 28 august 2015.

Dupa finalul perioadei de inscriere pe site-ul campaniei, pe data de 28.07.2015, va avea loc deliberarea juriului, in vederea selectarii participantilar la vizita oferita de organizator. ln cadrul acestei jurizari var fi inscrise toate formularele completate pe site-ul campaniei. ln termen de 5 zile lucratoare var fi anuntati pe site-ul campaniei cei 20 de castigatori.