Acest concurs a expirat în data de 2016-05-28. Vezi concursurile active aici.
Dinu iti face plinu’ si-ti aduce Vinul!

Concursul intitulat "Dinu iti face plinu’ si-ti aduce Vinul!" se desfasoara in perioada 23 - 27 mai 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul emisiunii Europa Express, de luni pana vineri, în intervalul orar 11:00 – 12:00 AM, cate un concurs pe zi.

In perioada 23 - 26 mai 2016, pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte emisiunea Europa Express din intervalul orar 11.00 – 12.00 AM.

Realizatorul programului va da startul inscrierilor la concursul "Dinu iti face plinu’ si-ti aduce Vinul!". Din acel moment ascultatorii care doresc sa participle la concurs au 10 minute la dispozitie sa trimita un SMS la numarul 1769 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom), cu textul „VIN” urmat de numele si orasul din care sunt. Acestia se inscriu automat la extragerea zilnica/ saptamanala pentru un plin de vin oferit de Europa FM si Concursul International de Vinuri Bucuresti - IWCB!

Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide, ce au fost receptionate de catre Europa FM, in intervalul de 10 minute de la momentul anuntarii concursului.

Din toate SMS-urile trimise in intervalul de 10 minute si receptionate de catre Europa FM, prin tragere la sorti se va selecta un participant in fiecare zi, in perioada 23 - 26 mai 2016 care va intra in direct in emisiunea Europa Express cu Ciprian Dinu fiind declarat castigator al premiului oferit.

In perioada 23 - 26 mai 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana joi, cu premii zilnice constand intr-o selectie de 6 sticle de vin din Vrancea participante la IWCB, un abonament la Revista Vinul.ro timp de 1 an, un exemplar al celei mai cuprinzatoare lucrari despre noua Romanie vitivinicola – Cramele din Romania.

In ziua de 27 mai 2016, in emisiunea Europa Express cu Ciprian Dinu in intervalul orar 11.00 - 12.00, se va extrage din toate sms-urile primite in perioada 23-26 mai 2016, prin tragere la sorti, un castigator al marelui premiu/premiu saptamanal - o vacanta inedita la 3 crame vrancene cu degustare de vinuri;

In cadrul concursului se vor acorda 4 premii zilnice si un premiu saptamanal, astfel:

  • premiul zilnic consta in: 6 sticle de vin din Vrancea participante la IWCB, un abonament la Revista Vinul.ro timp de 1 an, un exemplar al celei mai cuprinzatoare lucrari despre noua Romanie vitivinicola – Cramele din Romania, in valoare de 440 lei.
  • premiul cel mare /premiul saptamanal consta in: vizita la 3 crame vrancene cu degustare de vinuri, cazare pentru 2 persoane cu demi-pensiune inclusa si 2 nopti cazare, fara transport inclus, in valoare de 540 lei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5  zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii  premiilor, mai exact adresa de livrare a premiului.