Acest concurs a expirat în data de 2014-07-24. Vezi concursurile active aici.
Castiga o vacanta pentru doi in Grecia sau unul dintre cele 8 premii speciale!

Campania „Happy la job” se desfasoara in perioada 2 iunie 2014 – 23 iulie 2014.

Fiecare Participant se poate înscrie in la loterie apasand pe butonul de inscriere. Datele personale: nume, prenume, email, telefon vor fi preluate automat din contul de Facebook dupa ce Participantul isi va da acordul prin mecanismul web pus la dispozitie de Facebook. In continuare Participantul trebuie sa raspunda la intrebarea afisata „Cine este cel mai happy la job din videoclip ?” bifand una dintre variantele afisate si validand raspunsul. Inscrierea este finalizata numai dupa raspunsul la aceasta intrebare si dupa ce participantul isi va anexa un CV complet si actualizat in contul sau de pe siteul www.aijob.ro. In cazul in care nu se raspunde sau CV-ul nu este anexat contului inscrierea nu va fi valida, iar Participantul nu va participa la extrageri. 

Participarea la loterie se limitează la o singură înscriere pentru fiecare persoană (acelaşi nume, acelaşi prenume, aceeaşi adresă de e-mail).

În data de 24 iulie 2014 vor avea loc noua trageri la sorti, printr-o procedura de selectare aleatorie din baza de date formata prin inscrierea la loterie utilizand site-ul www.random.org. In prima tragere la sorti vor participa toate persoanele care s-au inregistrat pe site-ul www.aijob.ro in perioada 2 iunie 2014– 23 iulie 2014, iar inregistrarea a fost valida si care au trimis un raspuns valabil la intrebarea afisata.

  • Premiul 1, acordat in cadrul primei trageri la sorti, consta intr-un sejur in Grecia, in perioada 02 septembrie 2014 – 09 septembrie 2014, la hotel Oasis ***, pentru 2 persoane, in valoare de 766 EURO/

In celelalte opt trageri la sorti vor participa toate persoanele care s-au inregistrat pe site-ul www.aijob.ro in perioada 2 iunie 2014 –  23 iulie 2014 si au trimis un raspuns valabil la intrebarea afisata si si-au anexat un CV actualizat si complet in contul lor de pe siteul www.aijob.ro, dupa cum urmeaza :

  • Premiul 2, constand intr-un Espressor Heinner Retro Effect HEM-200, 800W, 250 ml, 5 bar, Rosu, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Barman” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 3, constand intr-un Set 35 accesorii Black&Decker - capete de surubelnita, chei, lanterna, baterii, vesta de siguranta A7141, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Mecanic auto” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 4, constand intr-un Uscator Philips HP4935/22, 2000 W, 2 trepte, functie ionica, Gri metalic inchis, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Hair stylist” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 5, constand intr-o pereche de Casti Sony MDR-ZX300B, Negru, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Operator Call Center” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 6, constand intr-o Tigaie ceramica Tefal Ceram Control, 26 cm , se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Bucatar” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 7, constand intr-o jucarie Chatimals - Prieten Vorbaret Tom, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Vanzatoare jucarii” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 8, constand intr-un tensiometru Scala - Tensiometru Digital pentru Incheietura, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Asistenta medicala” la intrebarea loteriei.
  • Premiul 9, constand intr-un pix Parker Urban Mat Navy, se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Trainer” la intrebarea loteriei.

Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic şi prin e-mail şi trebuie să confirme si sa furnizeze datele personale : cod numeric personal, numar si serie a actului de identitate (buletin sau carte de identitate), adresa de domiciliu, etc. Premiile vor fi inmanate câştigătorilor personal la sediul Organizatorului sau la alta locatie stabilita de Organizator sau vor fi trimise prin curier la adresele de domiciliu ale castigatorilor.