Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Dupa concediu, merge o vacanta!

În septembrie, Deşteptarea îţi aduce o vacanţă pe zi! În fiecare zi!

Ascultă-i pe George Zafiu şi Vlad Petreanu în Deşteptarea, de luni până vineri, de la 7 la 10, şi înscrie-te la concursul care-ţi poate aduce o vacanţă pe zi.

Reţine parola comunicată la Europa FM în ziua precedentă şi spune-o în direct, în Deşteptarea, la semnalul dat de Vlad şi George. Dacă ai sunat primul la 0372.069.599, numărul cu tarif normal, şi ai indicat corect parola anunţată cu o zi înainte, atunci te trimitem în vacanţă la hotel Orizont din Predeal , pentru 5 nopţi de vis.

Concursul intitulat “O vacanta pe zi” se desfasoara in perioada 05 - 30 septembrie 2016, pe postul de radio Europa FM in emisiunea matinala „Desteptarea” cu Vlad Petreanu si George Zafiu, in intervalul orar 07:00 - 10:00, un concurs pe zi

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programul matinal „Desteptarea ” cu Vlad Petreanu si George Zafiu in intervalul 07.00 – 10.00, iar cand vor auzi semnalul de concurs “O vacanta pe zi” trebuie sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct cu moderatorii emisiunii „Desteptarea”.

Ascultatorul care intra in direct este declarat castigator daca cunoaste parola zilei precedente. Daca aceasta nu va sti raspunsul, se va prelua un alt ascultator in direct. Se procedeaza astfel cu pana la maxim 3 ascultatori.

Premiul consta intr-un sejur la hotel Orizont - Predeal, 5 nopti, cazare+ mic dejun pentru 2 adulti.