Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Viseaza, orice e posibil.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, cu incepere la data de 27.11.2015 ora 10:00:00 si incheiere la data de 31.12.2015 ora 23:59:59.

Produsele participante la promotie sunt telefoane mobile tip smartphone marca Huawei din gamele Y series, G series, P series, Mate S, Mate 7, Honor care se comercializeaza in magazinele care distribuie in mod oficial telefoane marca Huawei aflate pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa achizitioneze în perioada campaniei cel putin un produs participant la promotie;
  • Sa acceseze website-ul www.makeitpossible.ro;
  • Sa isi creeze un cont de utilizator cu urmatoarele informatii: nume, prenume, telefon, email, cod IMEI valid smartphone Huawei achizitionat;
  • Sa pastreze bonul/factura fiscala prin care a achizitionat produsul participant in promotie pentru validare

Premiile oferite în cadrul acestei campanii sunt:

  • o vacanta oriunde in lume in valoare unitara de 10.000 euro net. Castigatorul beneficiaza de o excursie in valoare maxima de 10.000 euro net. Acesta poate sa aleaga sa calatoreasca oriunde in jurul lumii, in limita valorii premiului, cu exceptia urmatoarelor tari: Liban, Mali, Siria, Israel, Irak, Afganistan, Egipt, Tunisia, Libia, Algeria, Etiopia si zona Africii Centrale. De asemenea, ca exceptie pot fi si zonele geografice care la momentul rezervarii se pot afla in conflict sau in plina desfasurare de evenimente socio-politice care prezinta risc asupra integritatii umane. Premiul poate fi utilizat de catre castigator in termen de 8 luni din momentul in care a fost anuntat de catre organizator. Premiul se acorda o singura data, pentru o singura vacanta fara intrerupere, sumele necheltuite nu se reporteaza si nu mai pot fi folosite ulterior.

Validarea participarii in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului pentru marele premiu O vacanta la alegere oriunde in lume, se face doar pentru inscrierile care contin IMEI-urile telefoanelor Huawei importate oficial de catre Huawei Romania, si cumparate de catre participantii la campanie in perioada 27.11.2015 - 31.12.2015. IMEI-urile produselor vor fi verificate inainte de momentul extragerii, iar apoi va fi verificata si factura de cumparare a produsului, care dovedeste achizitionarea telefonului de la un vendor autorizat Huawei. Fiecare IMEI unic introdus reprezinta o sansa la tragerea la sorti ce va fi organizata in data de 20.01.2016.

Premiul constand in o vacanta oriunde in lume va fi acordat de catre organizator in termen de 30 zile lucratoare de la desemnarea castigatorului.