Acest concurs a expirat în data de 2016-03-14. Vezi concursurile active aici.
Delimano si bucataria ta merge ceas.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 februarie 2016 – 13 martie 2016.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Participantii care achizitioneaza produse din magazinele Delimano partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe pagina de concurs si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul concursului  este o vacanta la Geneva pentru doua persoane. Vacanta include 5 nopti de cazare in camera dubla, la Hotel Warwick de 4*, mic dejun, transport cu avionul si taxe de aeroport. De asemenea, vacanta include si o cina pentru 2 persoane la un restaurant din Geneva cotat cu cel putin o stea Michelin in valoare de 600 de euro. Vacanta se va efectua pana la 30.11.2016.

Organizatorul va extrage premiul in data de 19 aprilie 2016. Extragerea se va face electronic.