Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o vacanta in Las Vegas si alte premii scandalous!

Concursul "WorldclassBeScandalous" se va desfasura in perioada cuprinsa intre 15 iulie 2014 - 31 august 2014.

Participanii la Concurs sunt incurajati sa iasa din zona lor de confort, sa-si depaseasca limitele si sa incarce pe contul personal de Instagram fotografii cool / indraznete / nebunesti / relaxate / increzatoare / curajoase care sa reflecte roadele unui stil de viata sanatos, si vor avea sansa de a castiga premii atractive oferite de catre World Class.

ln perioada cuprinsa intre 15 iulie 2014 - 31 august 2014, participantii la concurs, vor putea incarca pe contul personal de Instagram fotografii la care trebuie sa adauge un hashtag cu denumirea Concursului, respectiv "#WorldclassBeScandalous". Este  necesar ca persoana care incarca fotografia sa obtina consimtamantul celeilalte / celorlalte persoane care apar in imagine (daca este cazul), insa premiul va fi oferit doar celui care uploadeaza poza de concurs.

Fotografiile postate in conditiile prevazute mai sus vor fi incarcate in mod automat pe blog-ul w.worldclass.ro/scandalous/, in termen de 24 de ore de la postarea lor pe conturile de Instagram.

In vederea castigarii unui premiu, participantii trebuie sa stranga cat mai multe like-uri la pagina care contine fotografia lor de pe blog-ul w.worldclass.ro/scandalous/ la sectiunea "pozele #worldclassbescandalous", pentru a intra in TOP 30 al participantilor cu cele mai multe like-uri. Clasamentul primilor 30 de participanti se intocmeste in mod automat pe baza numarului afisat in widget-ul de Facebook Like.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti dintre toti participantii care au intrat in TOP 30 pe baza numarului total de like-uri pentru pagina aferenta pozei inscrise in Concurs. Premiile se vor acorda in cadrul evenimentului "World Class Be Scandalous" care va avea loc in Gaia Boutique Club pana la finalul lunii septembrie. Data exacta a evenimentului va fi comunicata prin interrnediul w.worldclass.ro/scandalous/.

Se vor acorda un numar de 30 de premii dupa cum urmeaza:

  • un scandalous trip la Las Vegas, pentru 2 persoane, pentru 5 nopti, cu posibilitatea de activare in 2015 si rezervare pana la data de 30 octombrie 2014 - in valoare totala de 3.000 EURO
  • un scandalous skydiving jump - in valoare de 100 EURO
  • un scandalous outfit by Pas du Tout - in valoare de 120 EURO
  • un scandalous Workout program, 5 sesiuni, cu World Class Personal Trainer - in valoare de 120 EURO
  • un scandalous black-out brunch at Loft - 2 persoane - in valoare de 100 EURO
  • un scandalous photo shooting by Marius Baragan - in valoare de 100 EURO
  • 24 de premii a cate un abonament de o luna fiecare, pentru 24 de persoane - in valoare de 100 EURO / fiecare abonament.

Premiile vor fi facute publice si se vor acorda direct numai persoanelor desemnate castigatoare ca urmare a tragerii la sorti.