Acest concurs a expirat în data de 2014-12-25. Vezi concursurile active aici.
Craciun Skandinav

Toţi participanţii care se înscriu la calendarul de Crăciun înainte de 1 decembrie au şansa de a câştiga un voucher cadou ce poate fi folosit în magazinele JYSK, în valoare de 500 lei.

În fiecare zi, între 1 - 24 decembrie participanţii vor trebui să răspundă la o întrebare ce se află dincolo de uşa calendarului. Toţi cei care vor răspunde corect la întrebarea zilei (răspunsurile pot fi date până la sfârşitul zilei) vor participa în competiţia pentru câştigarea unui voucher cadou în valoare de 200 lei.

Toţi participanţii vor primi zilnic un e-mail ce va conţine întrebarea zilei anterioare şi răspunsul corect al acesteia, precum şi un link către întrebarea zilei în curs.

Fiecare răspuns la întrebarea zilei le va aduce participanţilor un tichet în plus cu care pot participa la concursul pentru marele premiu. Câştigătorul marelui premiu va fi ales prin tragere la sorţi pe 29 decembrie.

Chiar dacă nu ai răspuns la una sau mai multe întrebări zilnice, poţi răspunde la întrebările “vechi” până pe 24 decembrie şi primeşti înscrieri adiţionale în concursul pentru marele premiu.

Premiul cel mare – o vacanţă în Danemarca

Pe 29 decembrie 2014 se va extrage câştigătorul marelui premiu: O vacanţă în Danemarca în valoare de până la 3000 euro. Câştigătorul va fi contactat de JYSK pentru a stabili detaliile legate de transport. Premiile constau în:

  • Card cadou de la Novasol cu care se poate închiria o casă de vacanţă în Danemarca (în valoare de 1000 euro) pentru până la 4 persoane.
  • Transportul va fi stabilit împreună cu JYSK. JYSK va acoperi costurile de transport de până la 1500 euro. În cazul în care câştigătorul alege să meargă la destinaţie cu maşina, costul carburantului va fi acoperit până la suma de 1500 euro dacă se prezintă bonul cu valoarea carburantului.
  • Închirierea unei maşini în Danemarca va fi stabilită împreună cu JYSK. JYSK va acoperi costurile de transport în Danemarca de până la 500 euro. În cazul în care câştigătorul alege să se deplaseze în Danemarca folosind maşina proprie, şi nu una închiriată, costul carburantului va fi acoperit până la suma de 500 euro, dacă se prezintă bonul cu valoarea carburantului.