Acest concurs a expirat în data de 2016-04-23. Vezi concursurile active aici.
Smailo te trimite in vacanta, de Paste!

Campania se va desfasura in perioada 01 aprilie 2016 – 22 aprilie 2016.

Pentru participarea la concurs este necesara achizitionarea oricarui dispozitiv marca Smailo in perioada campaniei, din magazinele partenere. Pentru inscrierea in aceasta campanie, participantul trebuie sa completeze formularul de inregistrare disponibil pe site-ul de concurs cu datele personale (nume si prenume, adresa de email, numar de telefon) si date legate de produsul achizitionat (model dispozitiv Smailo achizitionat, numar bon fiscal /factura, data achizitiei). Fiecare bon fiscal / factura poate fi inscris/a in concurs o singura data.

În cadrul acestei campanii, organizatorul ofera 3 premii prin tragere la sorti:

  • Premiul 1 constă într-un voucher in valoare de 1.000 de lei la o agentie de turism. Voucher-ul poate fi utilizat pentru achizitionarea unui sejur de vacanta.
  • Premiul 2 constă într-un Pachet Travel care conţine: un navigator Smailo HD 5. Full Europa + car kit Smailo Cool Music.
  • Premiul 3 constă într-un Pachet Fun care conţine: o cameră sport Smailo Play Wifi + o tabletă Smailo Argentus.

Tragerea la sorti se va efectua in sistem electronic, in data de 22 aprilie 2016, dupa incheierea campaniei. Castigatorul premiului va fi anuntat telefonic sau prin e-mail in cel mult 24 de ore de la ora extragerii.