Acest concurs a expirat în data de 2015-03-09. Vezi concursurile active aici.
Am incalecat pe-o sa.

Campania promotionala “Am încălecat pe-o șa”  se va desfasura in perioada 24.02.2015 - 08.03.2015 inclusiv.

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina concursului si sa continue povestea concursului printr-un comentariu de maxim 50 de cuvinte. Textul de inscriere in concurs trebuie sa fie unul original (nu copiat dintr-un alt text sau comentariu).

Jurizarea va fi facuta de catre Eximtur si reprezentantele blogului minicalatorii.ro, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Vor fi punctate umorul si creativitatea comentariului. iar castigatorul va fi tras la sorti prin intermediul site-ului random.org dintr-o lista de finalisti aleasa de juriu.

Premiul campaniei promotionale se va oferi o singura data. Castigatorul va fi anuntat in data de 11.03.2015.

Serviciile incluse in premiu sunt:

  • 7 nopti cu demipensiune (in perioada 7-21.05.2015) intr-o camera dubla standard la Alea Hotel & Suites 4* din Skala Prinos, insula Thassos, Grecia, pentru 2 adulti si un copil de maxim 12 ani.
  • Transportul pana la destinatie nu este inclus in premiu.

Castigatorul va fi anuntat pe blog-ul Eximtur si prin intermediul paginii de Facebook Eximtur si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa cristina.basarab@eximtur.ro.