Acest concurs a expirat în data de 2016-02-06. Vezi concursurile active aici.
Radio ZU si TUI TravelCenter te pregatesc deja de vacanta!

Concursul “Zambeste din Turcia Grecia sau Spania, cu TUI TravelCenter”, se va desfasura in perioada 25 ianuarie – 05 februarie 2016, la Radio ZU, in cadrul Morning ZU, de luni pana vineri, intre orele 07:00 - 10:00.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa intre pe website-ul TUI Travel Center, sa descopere indiciul zilei, care se va regasi pe homepage, si va fi indificat prin “indiciul zilei”. Dupa aflarea indiciului, ascultatorii trebuie sa trimita printr-un SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom) indiciul zilei, impreuna cu numele si prenumele participantului.

Zilnic, in perioada 25 ianuarie – 05 februarie 2016, de luni pana vineri intre orele 07:00 – 10:00, trei participanti dintre cei inscrisi, in ordinea al 10-lea, al 50-lea si al 100-lea sms, vor intra in direct cu Buzdugan si Morar si vor avea posibilitatea sa castige un voucher de vacanta in valoare de 100 euro. Voucherul poate reprezenta chiar avansul castigatorului, pentru rezervarea urmatorului concediu, valabil pana la 31.12.2016.

Pentru castigarea voucherului in valoare de 100 euro, participantii vor trebui sa raspunda provocarii lansate de moderatori, oferind cat mai multe variante de raspuns contra-cronometru in urma unei intrebari prestabilite. Concurentul care ajunge pana la final cu cele mai multe raspunsuri contracronometru, castiga voucherul de 100 euro.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore, va fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia voucherelor castigate.

La finalul campaniei, in data de 05 februarie 2016, toti ascultatorii Radio Zu care s-au inscris la concursul “Zambeste din Turcia, Grecia sau Spania”, trimitand SMS la 1815, cu unul din indiciile zilei, vor intra automat in cursa pentru o vacanta in Turcia, Grecia sau Spania, in valoare de 2.000 euro.

Extragerea marelui castigator se va face prin random.org, cu filmarea ecranului.

Valoarea totala a premiilor consta in:

  • Premii mici: 10 vouchere a cate 100 euro fiecare. Acestea vor fi oferite, cate unul pe zi, de catre Co-Organizator, timp de 10 zile lucratoare.
  • Premiul mare: 1 vacanta pentru 2 adulti (peste 18 ani) si 2 copii (maxim 11,99 ani), in oricare din destinatiile: Turcia, Grecia sau Spania, si in orice perioada stabilita de comun accord cu organizatorul promotiei – TUI TravelCenter, in valoare de 2.000 euro.

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea de a intra in posesia premiului/premiilor, etc.). Ulterior, organizatorul se va ocupa de livrarea premiilor catre castigatori in termen de 10 zile lucratoare.