Acest concurs a expirat în data de 2015-08-19. Vezi concursurile active aici.
Cand este cel mai indicat sa faci o schimbare radicala de look?

Vrei sa faci o schimbare radicala de look, dar nu stii exact ce ti s-ar potrivi mai bine? Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati hair stylisti din Romania, care si-a pus amprenta pe look-ul actorilor, vedetelor si prezentatorilor unor productii de top din tara, te poate ajuta sa alegi cea mai potrivita schimbare pentru tine.

Este recomandat sa faci o transformare radicala atunci cand te simti bine cu tine, cand esti fericita si impacata cu tine, nu atunci cand treci printr-o perioada grea si esti nehotarata, nemultumita. Si mai conteaza sa si stii sa porti acea schimbare.

Asa ca daca ai parul lung si vrei sa iti uimesti prietenii cu o tunsoare noua pe par scurt, daca esti bruneta dar ti-ai dorit intotdeauna sa incerci si alte culori, daca vrei o tunsoare traznita, participa la concursul nostru si abia astept sa ne cunoastem si sa iti indeplinim visulî, declara Adrian Perjovschi.

Inainte de transformare, specialistii de la Jovsky Studio realizeaza o consultanta de fizionomie, de personalitate si tin cont de jobul pe care il are persoana respectiva. Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga chiar tu o transformare radicala de look. Trebuie doar sa ai curaj, sa indraznesti, iar efectul va fi garantat unul wow. Adrian Perjovschi ñ hairstylist la Jovsky Studio si specialist in transformari radicale de look.

Participa la concurs in perioada 29 iulie - 18 august 2015, raspunde corect la intrebarea "Cand este cel mai indicat sa faci o schimbare radicala de look?" si poti castiga o transformare radicala de look by Jovsky Studio!