Acest concurs a expirat în data de 2016-12-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga o tableta cu Torch, dragonul neastamparat!

Campania "Castiga o tableta cu Torch, dragonul neastamparat!" se desfasoara pe teritoriul Romaniei, pe site-ul eMAG in perioada 10.11.2016 - 06.12.2016.

Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa aiba o comanda plasata si facturata pe eMAG, in perioada 10.11.2016 - 06.12.2016 care sa contina cel putin un produs Jucarie interactiva Furreal Friends Dragonul Torch. Participantii sunt inscrisi in campanie in mod automat, dupa emiterea facturii aferente comenzii inregistrate.  Aceasta este singura conditie pentru inscrierea participantilor la campanie. 

Clientii pot participa la campanie cu mai multe comenzi facturate care contin cel putin un produs participant. In cazul in care o comanda facturata contine mai multe produse participante, participantul va fi inscris automat in campanie, o singura data, pe baza numarului de comanda.

Nu participa la campanie comenzile facturate si anulate, intrucat conditia de participare la campanie consta in achizitia respectivului produs participant. Participantii campaniei desemnati castigatori nu pot returna produsul participant in baza serviciului „30 de zile drept de retur”.

Premiul consta intr-o tableta Samsung Tab S2.

Castigatorul va fi desemnat in termen de 30 de zile lucratoare de la data incheierii campaniei. Intră în tragerea la sorți toți participanții care au înregistrate comenzi ce contin minimum un produs participant în perioada 10.11.2016 - 06.12.2016. Castigatorul va fi extras în funcție de numarul de comanda.