Acest concurs a expirat în data de 2015-03-05. Vezi concursurile active aici.
Ghici cine.

Campania "Ghici cine."  este organizata si se desfasoara in perioada 11 februarie 2015, ora 15:00 – 4 martie 2015 ora 23:59:59, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la Campanie, un participant trebuie  sa se inscrie la Campanie si  sa raspunda corect la toate cele 8 intrebari ce vor fi afisate in perioada de desfasurare a Campaniei in aplicatia Disney Junior.

Pentru a se inscrie in Campanie, un participant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) sa se logheze pe site-ul facebook.com folosind un cont valid de Facebook;
  • b) sa intre pe pagina de Facebook UPC;
  • c) sa furnizeze in Aplicatie datele personale complete: nume, prenume, telefon mobil si adresa de e-mail;

Inscrierile efectuate inainte sau dupa perioada de desfasurare a Campaniei nu vor fi luate in considerare.

Un participant trebuie sa raspunda corect la toate cele 8 intrebari afisate in Aplicatie pe parcursul Campaniei. Un participant se poate inscrie o singura data in Campanie.

Premiile ce vor fi acordate de catre Organizator participantilor desemnati castigatori in cadrul Campaniei, in urma tragerilor la sorti, sunt urmatoarele:

  • 9 premii constand fiecare intr-un pachet cu jucarii Disney;
  • 1 tableta Samsung Tab3 Kids;

La tragerea la sorti vor fi desemnati 10 participanti castigatori si 10 participanti - rezerva. In cazul in care un participant validat castigator nu poate intra in posesia premiului oferit, Organizatorul va contacta participantii - rezerva, in ordinea tragerii la sorti.

Desemnarea castigatorilor se va face prin intermediul platformei specializate random.org si va fi efectuata pe 5 martie 2015.