Acest concurs a expirat în data de 2015-09-26. Vezi concursurile active aici.
Cautam inca un membru in familia Serban. Arata-ne ca te potrivesti iar noi te facem vedeta la TV si te premiem si cu o tableta Samsung!

Concursul va incepe pe data de 8 septembrie 2015, ora 13:00:00 si va dura pana la data de 25 septembrie 2015, ora
23:59:59 (inclusiv).

Pentru a putea participa in cadrul campaniei, un participant trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

  • sa se inregistreze pe site-ul familiaserban.telekom.ro prin completarea unui forrnular ;
  • sa isi inregistreze /filmeze un videoclip de maxim 30 de secunde in care sa demonstreze talentul lor in familie si de ce ar fi cel mai bun membru in familia Serban;
  • sa aiba cont pe canalul Youtube si sa incarce videoclipul realizat prin furnizarea linkului in cadrul platformei familiaserban.telekom.ro;

Toate inscrierile inregistrate in concurs vor fi validate si moderate de catre reprezentantii organizatorului in termen de maxim 24 de ore de la data inregistrarii, inainte de a fi afisate pe familiaserban.telekom.ro. 

Castigatorului marelui premiu constand intr-o tableta Samsung Galaxy Tab 5 (Tab A) si a sansei de a aparea in urmatorul sport publicitar Telekom va fi desemnat pe baza jurizarii dintre toti participantii care s-au inscris pe familiaserban.telekom.ro si a caror inscriere a fost validata in urma moderarii. Jurizarea se va desfasura in intervalul 26 septembrie - 30 septembrie 2015, iar in data de 1 octombrie 2015 va fi desemnat si anuntat castigatorul unei tablete Samsung Galaxy Tab 5 (Tab A), precum si a aparitiei in urmatorul spot Telekom.

Toti participantii a caror inscriere a fost validata dupa moderare primesc automat un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei, valabila intre 8.09.2015 - 31.12.2015. Voucherul ofera un discount de 50 lei la orice produs cumparat impreuna cu un abonament de achizitie sau prelungire din magazinul online telekom.ro.