Acest concurs a expirat în data de 2015-07-28. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul din cele 3 premii oferite de Kruger & Matz!

Eagle 1065 de la Krüger&Matz– tableta oamenilor practici si moderni Eagle 1065 este o tableta practica si la un cost foarte accesibil pe care o comercializeaza in Romania brandul de IT&C, Krüger&Matz.  Daca esti o persoana activa, atunci Eagle 1065 ti se potriveste, pentru ca iti ofera un flux de lucru rapid, continuu şi o calitate grafica exemplara. Pentru zilele aglomerate de la birou, dispozitivul Krüger&Matz este ajutorul tau de incredere: cu un procesor eficient si o memorie interna mare de 8GB, acesta iti usureaza lucrul pe tableta, ajutandu-te sa finalizezi rapid sarcinile de serviciu.  Camera performanta de 2 Mpix, culorile diverse, intense si claritatea ridicata a imaginii, vor fi, cu siguranta, un plus pentru tine in alegerea unui dispozitiv Krüger & Matz.  Tableta Eagle 1065 transforma o discutie virtuala cu prietenii, pe Skype, intr-una reala, datorita claritatii imaginii si acuratetii sunetului.

Smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE – accesoriul oamenilor activi: Designul unic si elegant transforma telefonul Live 2LTE intr-un must-have al oamenilor ocupati, care vor sa fie si la moda. Daca esti activ si ai un program incarcat, smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE este accesoriul de care ai nevoie pentru a-ti usura agenda si pentru a rezolva in timp util task-urile de la birou. Procesorul eficient si memoria de stocare te ajuta sa finalizezi rapid ceea ce ai in plan. Nu e nevoie sa apelezi la un calculator pentru a pune la punct sarcinile zilnice, poti folosi smartphone-ul Live 2 LTE si in scop personal, si in scop profesional. Daca esti o persoana care calatoreste mult in strainatate si depinzi de conexiunea la internet, e bine sa stii ca smartphone-ul Krüger&Matz este compatibil cu conexiunea 4G LTE, oferindu-ti astfel internet cu viteza ultra rapida, oricand. In plus, optiunea Dual SIM a telefonului Krüger&Matz iti permite sa fii flexibil si mobil, folosind doua cartele in acelasi timp. Daca esti pasionat de fotografie, ai la dispozitie camera performanta de 8Mpix a smartphone-nului Live 2 LTE si poti sa faci fotografii de calitate, pline de culoare si expresivitate. Interfata gri inchis din aluminiu ofera eleganta si stil telefonului Krüger&Matz, fiind perfect atat pentru doamne si domnisoare, cat si pentru domni.

Fii cool cu un accesoriu practic si modern: SmartWatch Classic de la Krüger&Matz: SmartWatch Classic este un ceas foarte subţire, elegant, potrivindu-se de minune doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie punctuale si niciodata in contratimp. Designul modern si functiile multiple transforma Smartwatch-ul Classic intr-un accesoriu must-have, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Dispozitivul are un grad de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la praf si la apa, inclusiv la scufundari pana la o adancime de 1m.
Produsul Krüger&Matz se potriveste persoanelor active si ocupate, datorita optiunii de control a smartphone-ului, precum si a accesului constant la notificari. Posibilitatea de a fi sincronizat usor si rapid cu smartphone-ul atunci cand utilizatorul nu poate raspunde la telefon, transforma SmartWatch-ul intr-un accesoriu util, absolut necesar.
Playlist-ul de muzica si camera foto de pe telefonul mobil pot fi controlate simplu si usor de la incheietura mainii, simplificand astfel misiunea utilizatorului.
Ceasul inteligent este ideal pentru persoanele active, fiind dotat cu pedometru, pentru a le ajuta sa-si atinga obiectivele fizice zilnice. Iubitorii sportului nu trebuie sa mai aiba grija sa nu-si deterioreze ceasul, SmartWatch Classic este rezistent la praf si apa, inclusiv la scufundari pana la o adancime de un metru.
 
Participa la concurs in perioada 06.07.2015 - 27.07.2015 si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de  Krüger&Matz, constand in SmartWatch Classic de la Krüger&Matz, Smartphone Krüger&Matz Live 2 LTE si Tableta Eagle 1065 Krüger&Matz.