Acest concurs a expirat în data de 2016-06-10. Vezi concursurile active aici.
Marchezi si castigi cu Viva Credit.

Campania promotionala "Marchezi si castigi cu Viva Credit" se va desfasura pe parcursul a 32 de zile, incepand cu data de 9 mai 2016 si pana la data de 9 iunie 2016

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa:

  • acceseze imaginea de concurs;
  • participantii trebuie sa dea like (optional) paginii de Facebook Viva Credit;
  • urmatorul pas este cel in care participantii trebuie sa dea share (optional) imaginii de concurs. 
  • ultimul pas este acela in care participantii vor trebui sa raspunda corect prin DA sau NU la intrebarile postate zilnic pe pagina de Facebook Viva Credit, urmand ca, in ziua urmatoare sa se aleaga castigatorul unei mingi de fotbal cu logo-ul Viva Credit, prin tragere la sorti.

Pentru a participa la tragerea la sorti din fiecare zi de concurs, participantii trebuie sa lase un comentariu la postarea de concurs de pe pagina Viva Credit in care sa raspunda corect la intrebarea pusa in cadrul postarii, in perioada 9 mai – 9 iunie 2016, de luni pana vineri. Toti participantii care au raspuns corect la o intrebare pe parcursul concursului, vor participa la o tragere la sorti la finalul campaniei, iar castigatorul va primi o tableta Asus ZenPad 8". 

vivacredit.ro

In cadrul campaniei promotionale, organizatorul va acorda 25 premii individuale constand in 24 de mingi de fotbal inscriptionate cu logo-ul Viva Credit si o tableta ASUS ZenPad 8"

Castigatorii premiilor campaniei promotionale vor fi desemnati prin tragere la sorti in ziua urmatoare de concurs din perioada 9 mai - 9 iunie 2016, de luni pana vineri. Tragerile la sorti se vor face in mod aleatoriu, cu ajutorul site-ului random.org. La fiecare dintre tragerile la sorti va fi acordata o minge de fotbal inscriptionata cu logo-ul Viva Credit.