Acest concurs a expirat în data de 2016-06-03. Vezi concursurile active aici.
Gusturile nu se discuta. La tihaie se executa!

Campania promoțională este organizată și se desfasoara, în perioada 20 mai – 2 iunie 2016, ora 23.59.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie: 

  • sa intre pe pagina de Facebook Bonduelle Romania de pe un cont personal de Facebook;
  • sa caute mesajul care face referire la acest Concurs – si anume „Incearca noile Legume pentru Tigaie Bonduelle, in 3 gusturi diferite: Mediteraneean, Rustic, de Primavara. Le gasesti doar in reteaua Carrefour Hypermarket. Gateste, la alegere, unul dintre preparate, trimite-ne o poza cu farfuria (*in care sa apara si ambalajul Legume pentru Tigaie Bonduelle) si poti castiga o super tigaie Tefal! Adauga poza ta sub forma de comentariu la acest post, si vei fi inscris automat in concurs.” 
  • la mesajul de concurs de pe pagina de Facebook Bonduelle Romania participantii trebuie sa raspunda cu un comentariu care sa respecte cerinta din postare: „Gateste, la alegere, unul dintre preparate, trimite-ne o poza cu farfuria (*in care sa apara si ambalajul Legume pentru Tigaie Bonduelle)”.  

Sunt acceptate comentariile care includ aspectele solicitate si explicate mai sus. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului. 

Premiile constau in cate o tigaie Tigaie Tefal Pleasure 24 cm.  

Toate comentariile valide vor intra in tragerile la sorti prin intermediul random.org care vor avea loc in datele de 30.05.2016 si 06.06.2016. 

Vor avea loc extrageri saptamanale: 

  • Saptamana 1 – extragerea va fi organizata in data de 30.05.2016 si va viza inscrierile in promotie efectuate intre 20 mai – 26 mai 2016 (ora 23.59) 
  • Saptamana 2 - extragerea va fi organizata in data de 06.06.2016 si va viza inscrierile in promotie efectuate intre 27 mai – 2 iunie 2016 (ora 23.59), mai putin inscrierile care au castigat la prima extragerIn urma fiecarei extrageri vor fi desemnati 7 castigatori si 7 rezerve.

Extragerile se vor face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unei echipe de minim 3 persoane din partea organizatorului. La fiecare extragere pentru Premiile Promotiei se vor desemna un numar de 7 castigatori si cate 1 rezerva pentru fiecare premiu. Un participant poate castiga maxim 1 premiu pe toata durata campaniei.