Acest concurs a expirat în data de 2015-08-15. Vezi concursurile active aici.
Stilul verii Nirvana.

Concursul „Stilul verii Nirvana” se va desfasura in perioada 30 Iulie 2015, ora 17:00, ora Romaniei - 14 august 2015, ora 17:00, ora Romaniei.

In prima zi de Concurs, pe wall-ul paginii Facebook Inghetatele Nestle va fi afisata o postare care va anunta startul concursului. Participantii trebuie sa posteze un comentariu la postarea organizatorului referitoare la startul concursului, care sa contina o poza in care sa se asorteze cu unul dintre sortimentele Nirvana. Sortimentele Nirvana sunt: inghetata Nirvana Pralines & Cream si Nirvana Chocolate & Choco Chips. In urma inscrierii, participantii vor putea castiga o sesiune foto profesionista.

In cadrul acestui concurs se va acorda 1 premiu, constand intr-o sedinta foto profesionista dedicata exclusiv castigatorului. Detaliile privind data exacta a desfasurarii sesiunii foto profesioniste se vor stabili dupa determinarea castigatorului.

Alegerea castigatorului/oarei se va face prin jurizare pentru toti cei care au postat comentarii in cadrul concursului. Jurizarea se va face pentru toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise mai sus, urmand sa aiba loc in data de 19.08.2015. Rezultatele jurizarii vor fi publicate pe pagina de Facebook Inghetatele Nestle in termen de 5 zile lucratoare de la data finalizarii concursului.

Castigatorii vor fi desemnati tinand cont de urmatoarele criterii:

  • Originalitatea tinutei – 2 pct (combinarea pieselor vestimentare intr-un mod original care sa reflecte atat stilul personal cat si alinierea acestuia cu conceptul Nirvana);
  • Identificare concept Nirvana – 3 pct Conceptul este definit prin urmatoarele: eleganta, rafinament, combinatia unica de culori reflectata de ambalajele produselor (Nirvana Pralines & Cream si Nirvana Choco Chips);
  • Accesorii – 1 pct (accesoriile trebuie sa se asorteze in mod armonios cu restul vestimentatiei);
  • Tip tinuta – 1 pct (respectarea tinutelor care se aliniaza cu conceptul Nirvana vor fi luate in considerare doar tinutele de seara, de zi, de vara);

Punctajul maxim pe care un candidat poate sa-l obtina este de 7 puncte. Castigatorul care obtine punctajul cel mai mare este desemnat castigator (dar nu mai putin de 5 puncte). In cazul in care juriul nu poate decide din motive de subiectivitate alegerea a unui singur castigator, selectarea castigatorilor finali se va face cu ajutorul unui program aleatoriu din propunerile primite din partea juriului.