Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
O cautam pe Miss Manga a Romaniei!

Campania "O cautam pe Miss Manga a Romaniei!" se va desfasura in perioada 22 ianuarie - 28 februarie 2015, inclusiv.

Pentru inscrierea in campanie, participantele trebuie sa acceseze website-ul concursului, in perioada campaniei, sa uploadeze in aplicatie o poza personala in "stil Miss Manga" si sa completeze formularul de inscriere cu datele personale corecte: nume, prenume, data nasterii, localitatea si judetul din CI/BI.

In functie de judetul selectat, participanta va fi incadrata intr-una din cele 5 regiuni ale tarii: Sud-Est, Sud-Vest, Centru, Nord-Est, Nord-Vest. La finalul campaniei, pentru fiecare regiune a tarii va fi desemnata o castigatoare a stilului Miss Manga.

Fiecare inscriere prin intermediul formularului electronic de inscriere de pe site-ul concursului este validata preliminar la momentul intrarii in campanie. In aceste sens, pentru fiecare inscriere prin intermediul formularului electronic de inscriere pe website participanta va primi din partea organizatorului un mesaj de confirmare.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda trei categorii de premii:

  • Premii zilnice, fiecare premiu constand intr-un set de casti si insigna Miss Manga
  • Premii saptamanale, constand intr-un voucher in format electronic in valoare de 500 lei pentru cumparaturi online la partenerul organizatorului
  • Premiu final, constand in 5 titluri de "Miss Manga", cate un titlu Miss Manga pentru fiecare regiune in parte. Premiul este compus dintr-o sedinta foto cu cele 5 castigatoare ale titlului de "Miss Manga", cate o castigatoare pentru fiecare din cele 5 regiuni stabilite in prezentul regulament, si aparitia pe coperta revistei Cosmopolitan editia din Romania, in cursul anului 2015.

Extragerile pentru premiile zilnice se vor realiza din totalitatea inscrierilor valide efectuate in ziua precedenta, prin intermediul unui program informatic automatizat utilizand functii de extragere aleatorie.

Extragerile pentru premiile saptamanale se vor realiza din totalitatea inscrierilor valide efectuate in saptamana precedenta, prin intermediul unui program informatic automatizat utilizand functii de extragere aleatorie. Extragerile se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  • In cadrul primei extrageri, care va avea loc pe data de 02 februarie 2015 si la care vor participa inscrierile valide efectuate in campanie in perioada 22 ianuarie 2015 - 01 februarie 2015.
  • In cadrul celei de-a doua extragere, care va avea loc pe data de 09 februarie 2015 si la care vor participa inscrierile valide efectuate in campanie in perioada 02 februarie 2015 - 08 februarie 2015.
  • In cadrul celei de-a treia extrageri, care va avea loc pe data de 16 februarie 2015 si la care vor participa inscrierile valide efectuate in campanie in perioada 09 februarie 2015 - 15 februarie 2015.
  • In cadrul celei de-a patra extragere, care va avea loc pe data de 23 februarie 2015 si la care vor participa inscrierile valide efectuate in campanie in perioada 16 februarie 2015 - 22 februarie 2015.
  • In cadrul celei de-a treia extrageri, care va avea loc pe data de 02 martie 2015 si la care vor participa inscrierile valide efectuate in campanie in perioada 23 februarie 2015 - 28 februarie 2015.

Castigatoarele premiului final se vor desemna prin jurizare. In baza de date supusa jurizare se vor gasi toate inscrierile valide intregistrate in perioada de desfasurare a campaniei. Desemnarea castigatoarelor se va efectua in termen de 5 zile de la finalizarea campaniei. Pentru fiecare din cele 5 regiuni ale tarii se va desemna cate o castigatoare Miss Manga si trei rezerve. Alegerea castigatoarelor va avea ca si criteriu de jurizarem componenta vizuala a ochilor din fotografia inscrisam respectiv ochi mari, asortati de gene negre si volumizate cu mascare si privire Miss Manga.