Acest concurs a expirat în data de 2016-06-03. Vezi concursurile active aici.
Indrazneste sa spui cum te simti!

Campania este organizata si se desfasoara  in perioada 01.04.2016 - 02.06.2016 pana la ora 23.59.59.

Participantele la prezentul concurs trebuie sa se logheze in website-ul bunofilter.com/romania prin retelele de socializare (Facebook sau Instagram), si  sa urmeze cei 3 pasi pentru participare:

  • sa selecteze o fotografie personala;
  • sa aleaga o stare de spirit dintre cele disponibile in website;
  • sa incarce fotografia;

Perioada campaniei este de 9 saptamani. Cu scopul de a desemna castigatoarea titlului si a premiului pentru Fata BU a saptamanii, fiecare saptamana va avea alocata o stare de spirit dupa cum urmeaza:

  • Saptamana 1 - 01.04 - 07.04.2016 - Sparkling
  • Saptamana 2 - 08.04 - 14.04.2016 - Wild
  • Saptamana 3 - 15.04 - 21.04.2016 - Party Girl
  • Saptamana 4 - 22.04 - 28.04.2016 - Spicy
  • Saptamana 5 - 29.04 - 05.05.2016 - in Fashion
  • Saptamana 6 - 06.05 - 12.05.2016 - Free
  • Saptamana 7 - 13.05 - 19.05.2016 - Romantic
  • Saptamana 8 - 20.05 - 26.05.2016 - in Love
  • Saptamana 9 - 27.05 - 02.06.2016 - Passion

La fiecare final de saptamana, se vor extrage  prin intermediul generatorului din site-ul random.org, cate 10 participante din inscrierile incarcate cu starea de spirit dedicata saptamanii respective. Din cele 10 extrageri, un juriu format din doi reprezentati Sarantis si un reprezentat al organizatorului vor alege o singura castigatoare cu 2 rezerve, care au surprins cel mai bine starea de spirit a saptamanii.

Fiecare participanta se poate inscrie o singura data in concurs si nu trebuie sa cumpere un produs sau sa plateasca pentru a deveni participanta, atat timp cat este logat in website si este domiciliat in Romania.

Pentru mai mult de o inscriere in extragerile saptamanale, participantele vor avea posibilitatea sa introduca numarul unui bon fiscal care sa ateste cumpararea unui produs /mai multor produse B.U. in perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, ora 23.59 (data finala a inscrierii/participarii in concurs). Mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig saptamanale.

In cazul in care o participanta achizitioneaza mai multe produse participante in baza aceluiasi bon fiscal, acesta va inscrie o singura data numarul bonului respectiv, in promotie. In cazul in care o participanta achizitoneaza mai multe produse participante, detinand mai multe bonuri fiscale, acesta se va putea inscrie de mai multe ori in functie de numarul bonurilor.

Pe perioada celor 9 saptamani, participantele pot incarca fotografii oricand, oricate si cu orice stare de spirit aleasa, cu scopul de a participa la jurizarea pentru marele premiu de la finalul concursului. Mai multe fotografii incarcate, mai multe sanse de castig pentru marele premiu.

Dupa finalul celor 9 saptamani, din toate fotografiile inscrise, un juriu format dintr-un reprezentant Sarantis, unul al agentiei si un fotograf profesionist vor selecta 10 poze care surprind cel mai bine conceptul #BUnofilter – sa fi tu in orice moment si sa te exprimi liber, fara limite. Din cele 10 poze selectate, prin intermediul generatorului din site-ul random.org, se va extrage o castigatoare cu trei rezerve.

Premiile pentru Fata B.U. a saptamanii oferite in cadrul prezentei campanii promotionale se vor desemna la finalul fiecare saptamani. Marele Premiu va fi desemnat la finalul campaniei si se va acorda unei singure castigatoare alese.

Premiu Fata B.U. a saptamanii:

  • un kit B.U. Golden Kiss, format din Eau de Toilette (50 ml), Natural Deo Spray (75 ml) si Deo Spray (150 ml)

Marele Premiu:

  • o sedinta foto profesionala care va include machiajul, coafura si o tinuta inchiriata oferita doar pentru realizarea sedintei foto

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoarelor fiecarei saptamani se va face cu ajutorul generatorului din site-ul random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar.

Tragerea la sorti si jurizarea saptamanala vor fi facute in termen de 24 de ore de la finalul saptamanii de concurs, si se vor extrage: 10 inscrieri de fotografii incarcate cu starea de spirit a saptamanii respective. Din cele 10 extrageri, un juriu format din doi reprezentati Sarantis si un reprezentat al Organizatorului vor alege cate o singura castigatoare cu doua rezerve pentru Fata B.U. a saptamanii, care au surprins cel mai bine starea de spirit a saptamanii in care se efectueaza extragerea si jurizarea.

Pentru fiecare castigatoare saptamanala se vor alege si doua rezeve. Rezervele vor fi contactate in situatia in care premiul nu este validat de catre castigatoare. Castigatoarele vor fi anuntate si publicate in pagina de website Fata saptamanii de pe www.bunofilter.com/romania si pe pagina de facebook B.U. Romania, in termen de maxim 72 de ore de la extragere.

Castigatoarele vor fi contactate prin email in termen de 72 de ore de la extragere cu detalii privind valorificarea premiului. Daca dupa 3 (trei) incercari efectuate in acest timp nu s-a realizat contactul cu posibilele castigatoare, acestea vor fi descalificate, iar premiul va fi oferit urmatoarei rezerve. Rezervele trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii pentru validarea premiului.  

Jurizarea pentru Marele Premiu va avea loc in termen de 5 zile lucratoare de la finalul concursului. Din toate inscrierile valide, un juriu format dintr-un reprezentat Sarantis, unul al agentiei si un fotograf profesionist vor selecta 10 (zece) poze care surprind cel mai bine conceptul #BUnofilter – sa fi tu in orice moment si sa te exprimi liber, fara limite. Din cele 10 (zece) poze selectate, prin intermediul generatorului din site-ul random.org se va extrage o castigatoare cu trei rezerve.