Acest concurs a expirat în data de 2016-09-21. Vezi concursurile active aici.
Adauga pe site-ul HomeZZ anunturile cu care vrei sa iesi in evidenta si te inscrii automat in concurs!

Concursul se va desfasura in perioada 17 august  2016 – 20 septembrie 2016.

Pentru inregistrare participanţii trebuie să acceseze site-ul HomeZZ.ro si in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a concursului urmatoarele etape:

  1. sa detina un cont personal pe site-ul HomeZZ.ro, cel putin in perioada 17 august 2016 ora 00:01 pana pe 20 septembrie ora 23:59 (inclusiv);
  2. sa isi completeze in detaliile contului toate campurile disponibile, inclusiv: telefon, email și localitate;
  3. Sa fi publicat cel putin un anunt in categoria imobiliare, de pe site-ul HomeZZ.ro. Un participant care a adaugat cel putin un anunt in categoria imobiliare de pe site-ul HomeZZ.ro va participa la toate extragerile zilnice, pana la finalul promotiei;
  4. Anuntul in baza caruia se face inscrierea utilizatorului in concurs trebuie sa fie din localitatea Bucuresti.

Începând cu 20 august 2016, in fiecare zi din perioada promotiei vor fi selectati cate 3 castigatori, prin tragere la sorti, cu ajutorul programului random.org. 

Premiile acordate in acest concurs constau intr-un set de poze profesioniste realizate pe loc, la adresa specificata de castigator, fotografii care vor avea ca obiect proprietatea pusa la vanzare pe site-ul homezz.ro. Fiecarui castigator i se va atribui un singur premiu, respectiv un singur set de poze (fiecare set continand 10 poze) in valoarea bruta unitara de 100 Euro.

Fiecare castigator va primi un singur premiu, respectiv o singura sesiune de servicii fotografice.