Acest concurs a expirat în data de 2015-10-22. Vezi concursurile active aici.
Scopul nostru este simplu: sa va oferim un aspect cat mai sanatos, mai atractiv si mai natural.

Participa acum la concursul organizat de InZonaTa si castiga o sedinta de albire profesionala cu lampa UV kit Voco Perfect Bleach Office la Clinica Vanity Dental de pe Calea Dorobantilor 124, Bucuresti!

De ce Vanity Dental? Scopul nostru este simplu: sa va oferim un aspect cat mai sanatos, mai atractiv si mai natural care sa va imbunatateasca increderea in dumneavoastra, tocmai de aceea VanityDental si-a marit lista serviciilor oferite, utilizand cele mai avansate tehnologii si cele mai sigure tehnici al metodelor estetice dentare cat si faciale minim invasive, nechirurgicale.

Oricine doreste sa participe la concurs trebuie sa aleaga o varianta de raspuns de pe pagina concursului. Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti logati cu contul de membru InZonaTa. Participantii trebuie sa fie fanii paginilor de Facebook InZonaTa si VanityDental Clinics .

Premiul concursului consta intr-o sedinta de albire profesionala cu lampa UV kit Voco Perfect Bleach Office la Clinica Vanity Dental Dorobanti!

Castigatorul este ales prin tragere la sorti Joi, 22 octombrie 2015!