Acest concurs a expirat în data de 2016-05-14. Vezi concursurile active aici.
In ce an a fost fondat Bright Starts?

Bebebrands este o companie romaneasca, infiintata in anul 2006, a carei misiune este sa promoveze produse de calitate pentru mamici si bebelusi. Stim ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea ne-am propus sa imbinam utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea si  eficienta cu eleganta – acestea sunt criteriile de baza care ne ghideaza in alegerea brandurilor. Bebebrands reprezinta, in Romania, mai multe branduri internationale de bebelusi, foarte bine pozitionate atat in Europa, cat si in SUA. Am selectionat branduri cu traditie in domeniu si ne-am asigurat ca toate produsele corespund standardelor stricte de siguranta si calitate.

Am creat pentru bebelusi o lume fascinanta, inca din vremea in care fondatoarea Bright Starts, o bunica grijulie, a venit cu ideea fantastica de a crea un spatiu confortabil in care bebelusii sa se poata juca, sa poata dormi si din care sa nu alunece. Asta se intampla in 1969. De la balansoarul care se leagana singur, la un leagan care functioneaza cu un singur set de baterii in primul an de viata a copilului, produsele sunt inovative si depasesc barierele modei. Fiecare colectie de produse este o combinatie inovativa intre cele mai recente descoperiri tehnologice si ultimele cercetari referitoare la nevoile si confortul bebelusilor si al mamicilor.

Participa la concurs in perioada 21 aprilie - 13 mai 2016, raspunde corect la intrebarea "In ce an a fost fondat Bright Starts?" si poti castiga o salteluta de activitati pentru copilul tau, oferita de Bebebrands!