Acest concurs a expirat în data de 2016-05-05. Vezi concursurile active aici.
Alege electrocasnicele incorporabile potrivite stilului tau de viata cu Beko!

Campania începe la data de 19.04.2016, şi se va desfăşura până la data de 04.05.2016, ora 23:59.

În zilele de 19.04.2016, 22.04.2016, 26.04.2016 şi 30.04.2016 pe pagina de Facebook Beko Romania, organizatorul va posta un link către website-ul beko.ro, împreună cu mesajul: "Intră în #concurs, accesează link-ul de mai jos şi spune-ne printr-un comentariu la această postare care sunt cele 4 cuvinte şi expresii cheie ‘ascunse în website’. Concursul are 4 etape, răspunzând corect la toate, ai şansa să câştigi o Plită cu Inducţie de la Beko!”.

Pe pagina beko.ro, organizatorul va posta în fiecare din cele 4 zile menţionate mai sus câte un cuvânt /expresie cheie "ascunse în website",  în limba română sau engleză, bolduite, urmate de „*”. Sub fiecare cuvânt cheie se va regăsi menţiunea „ * cuvânt care participă la concurs”.

Participanţii la campanie care au identificat cele patru cuvinte /expresii cheie „ascunse în website” de organizator trebuie să acceseze pagina de Facebook Beko Romania şi să răspundă corect în perioada campaniei, prin intermediul unui comentariu lăsat pe pagina campaniei. Se va lua în considerare numai o singură înscriere pentru fiecare participant înregistrat cu răspuns corect la fiecare etapă până la data de 04.05.2016, ora 23.59, dacă vor exista mai multe înscrieri operate de acelaşi participant, se va lua în considerare prima înscriere pentru fiecare user de Facebook care comentează la postarea campaniei.

In cadrul campaniei, se va acorda un premiu, constând într-o plită cu inducţie marca Beko model HII64500FHT, având valoarea comercială de 925 lei, TVA inclus.

Acordarea premiului oferit în cadrul campaniei se face prin tragere la sorţi. Modalitatea de extragere se va realiza electronic prin folosirea unui program cu distribuţie aleatorie care va selecta câştigătorul din baza de date prin platforma random.org.

După desemnarea câştigătorilor, organizatorul va publica pe pagina de Facebook Beko Romania numele acestora, în data de 06.05.2016, ulterior va lua legătura cu câştigătorii campaniei, în vederea validării şi a obţinerii informaţiilor necesare pentru expedierea premiului.