Acest concurs a expirat în data de 2016-03-01. Vezi concursurile active aici.
Reteta Lunii Februarie.

Sarbatorim o noua luna de retete culinare delicioase alaturi de voi!

Si pentru ca luna februarie este marcata de doua sarbatori ale dragostei, una internationala, Valentine's Day si cea romaneasca, Dragobetele, ne-am gandit sa o alegem pe cea de-a doua, cea autohtona, ca pretex culinar pentru concursul nostru lunar.  love  love  love 

O vorba romaneasca spune ca dragostea trece prin stomac. Dorim sa ilustram impreuna talcul acestei zicale si va invitam sa inscrieti in concurs retete indragite de Dragobete. 

Asadar, intre 6 si 29 februarie 2016, va asteptam sa propuneti Reteta Lunii Februarie. 

Premiul consta nu in unul, ci in doua premii frumoase: doua produse Babyliss, atat pentru EA, cat si pentru EL 

Va asteptam sa raspundeti indemnului "Iubeste romaneste" si sa ne aratati retetele de pe la noi pe care le preparati cu dragoste. 

Fie ca e vorba despre o ciorbita pregatita cu grija, fie despre o prajitura savuroasa, o placinta, o tocanita sau orice alt fel culinar pe care romanii le pregatesc, toate pot comunica mesajul dragostei pentru celalalt. 

Cum participi?

Propune cel putin o reteta cu tema data (Retete romanesti pe care le consideri potrivite pentru Dragobete, sarbatoarea dragostei la romani) si impresioneaza-i pe cei care iti vizioneaza reteta participanta si iti acorda Like-uri si Share-uri, cat si pe noi, redactia RC, juriul. 

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, calculat prin numarul like-urilor si share-urilor (care vor avea o pondere de 50% din punctaj) si jurizare (care va desemna restul de 50% din punctaj). 

Afla pe 4 martie 2016 daca esti castigatorul concursului "Reteta Lunii Februarie".