Acest concurs a expirat în data de 2014-08-18. Vezi concursurile active aici.
Castiga o pereche de ochelari de soare de calitate Polaroid!

Campania "Savureaza culorile verii cu MultiBonus si Polaroid!” este organizată şi se desfăşoară în benzinăriile din reţeaua MOL din România, va începe la data de 7 iulie 2014, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 17 august 2014, ora 23:59:59.

Produsele participante la această campanie sunt carburanţii MOL (Benzină Tempo Plus 95, Benzină Tempo Plus 98, Benzină EVO 99, Motorină Tempo Plus EuroDiesel, Motorină EVO Diesel Euro 5, GPL), comercializaţi în benzinăriile MOL Romania.

În cadrul acestei campanii Organizatorul oferă următoarele premii:

  • 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID 4213C (dama)
  • 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID 4214X (barbati)
  • 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID D0300B (copii)

Pentru a participa la campanie, participantul va achiziţiona minimum 25 litri de carburant MOL din reţeaua benzinăriilor MOL, în perioada de desfăşurare a Campaniei, achitând cu numerar sau card bancar şi utilizând cardul MultiBonus pentru acumularea de puncte. Pentru participarea la tragerea la sorti de la finalul campaniei este necesara inscrierea pe multibonus.ro/culorileverii. Alimentarea prin card de carburant, fie acesta card MOL, DKV, UTA sau EuroShell, nu se va considera achiziţionare de carburant în sensul prezentului Regulament. Utilizatorii de carduri MOL RED si MOL Blue se califica pentru a participa la aceasta campanie.

Desemnarea clientilor castigatori a celor 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID 4213C (dama): Toate tranzactiile de minimum 25 de litri carburant la care s-a folosit un card MultiBonus pentru acumularea de puncte, a carui serie a fost inscrisa in concurs prin completarea formularului de pe multibonus.ro/culorileverii si selectarea premiului dorit vor participa la o tragere la sorti, la finalul perioadei de valabilitate a promotiei, in urma careia vor putea castiga cel putin una dintre cele 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID 4213C (dama). 

Desemnarea clientilor castigatori a acelor 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID 4214X (barbati): Toate tranzactiile de minimum 25 de litri carburant la care s-a folosit un card MultiBonus pentru acumularea de puncte, a carui serie a fost inscrisa in concurs prin completarea formularului de pe multibonus.ro/culorileverii si selectarea premiului dorit vor participa la o tragere la sorti, la finalul perioadei de valabilitate a promotiei, in urma careia vor putea castiga cel putin una dintre cele 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID 4214X (barbati). 

Desemnarea clientilor castigatori a acelor 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID D0300B (copii): Toate tranzactiile de minimum 25 de litri carburant la care s-a folosit un card MultiBonus pentru acumularea de puncte, a carui serie a fost inscrisa in concurs prin completarea formularului de pe multibonus.ro/culorileverii si selectarea premiului dorit vor participa la o tragere la sorti, la finalul perioadei de valabilitate a promotiei, in urma careia vor putea castiga cel putin una dintre cele 20 de perechi de ochelari de soare POLAROID D0300B (copii).