Acest concurs a expirat în data de 2015-03-02. Vezi concursurile active aici.
Douglas iti prezinta in exclusivitate primul parfum al designerului excentric Jeremy Scott in colaborare cu Adidas.

Concursul este organizat pe teritoriul României şi se desfăşoară într-o selectie de magazine din reteaua parfumeriilor Douglas din Romania: Baneasa Shopping City (Bucuresti), Sun Plaza Mall (Bucuresti), City Park Mall (Constanta), Polus Center Cluj (Cluj), Iulius Mall (Timisoara), Palas Mall (Iasi)

Concursul începe la ora 10:00:00, pe data de 13 februarie 2015 si se încheie la ora 22:00 pe data de 1 martie 2015.

Procedura Concursului:

  • Participantul trebuie sa cumpere din magazinele Douglas participante un parfum Adidas Originals in perioada 13 februarie – 1 martie 2015. Participantul poate avea mai multe achizitii de parfumuri Adidas Originals si pentru fiecare astfel de achizitie poate solicita un nou talon de inscriere la tombola.
  • Participantul trebuie să completeze corect si lizibil toate campurile de pe talonul de participare.
  • Participantul trebuie să comunice Organizatorului prin completarea talonului de inscriere la concurs, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, adresa unde locuieşte permanent în mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.     
  • Participantul trebuie sa pastreze bonul de casa fiscal care atesta achizitia in urma careia a primit talonul de participare la concurs.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 1 pereche de incaltaminte Adidas Originals By Jeremy Scott (Categoria 1)
  • 6 parfumuri Adidas Originals (Categoria 2)

Tragerea la sorti prin intermediul careia se va declara castigatorul va avea loc pe data de 10 martie 2015, ora 15:00, prin care se vor extrage cate un talon castigator pentru fiecare premiu, cate doua rezerve pentru premiul I si 12 rezerve cumulat pentru premiile din categoria a doua.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.