Acest concurs a expirat în data de 2015-10-31. Vezi concursurile active aici.
Descoperiti impreuna povestea Orasului Vesel!

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei,  va incepe la data de 26 august 2015, ora 00:00:00, si va dura pana la data de 30 octombrie 2015, ora 23:59:59 inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt produsele Kinder Chocolate in ambalaj T8 promotional si cu gramaj total de 100 g, comercializate de catre organizator pe teritoriul Romaniei. ln interiorul ambalajului fiecarui produs participant, participantii vor gasi (pe partea interioara a ambalajului) un cod unic alfanumeric, format din 12 caractere, in vederea inscrierii in prezenta campanie. Ambalajul produsului participant, continand codul unic, in original, trebuie pastrat de catre participanti pentru validarea castigatorilor si acordarea premiilor prezentei campanii.

Mecanismul campaniei:

  • Pasul 1: Cauta pachetele promotionale Kinder Chocolate - Cauta in magazine pachetele promotionale Kinder Chocolate si foloseste codul unic din interiorul pachetelor pentru a participa impreuna cu cel mic la provocarea lansata de Kinder.
  • Pasul 2: Creeaza-ti cont in Orasul Vesel - Adauga numele copilului tau, adresa ta de e-mail, numarul de telefon si adresa la care locuiti pentru ca noi sa va putem surprinde cu premii vesele.
  • Pasul 3: Incepeti sa desenati - Ajuta-l pe cel mic sa foloseasca aplicatia de desenat pentru a-si transforma cele mai colorate visuri in realitate. Creatia lui are sansa de a fi expusa pe noul ambalaj al tabletei Kinder Chocolate.
  • Pasul 4: Jucati-va si experimentati pe plansa de desen - Folositi-va de uneltele puse la dispozitie de Kinder: peisaje care se deblocheaza saptamanal, pensule si culori alese sau forme si stickere care mai de care mai colorate.
  • Pasul 5: Inscrieti cat mai multe desene - Descoperiti si mai multe surprize pregatite de Kinder: medalii care se deblocheaza la 1, 3 sau 8 desene trimise. Colectionati-le pe toate si strangeti cat mai multe voturi din partea prietenilor.
  • Pasul 6: Bucurati-va de premii vesele - Creatia voastra poate impacheta una dintre cele 8 tablete Kinder in editie speciala, iar voi puteti castiga o multime de premii: stickere vesele de-nviorat peretii somnorosi sau sevalete de artist. Iar daca inscrieti cel mai mare numar de desene, Kinder va deseneaza camera ca-n povesti!

ln cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii saptamanale: 1.000 de stickere de perete personalizate Kinder, care vor fi acordate prin trageri la sorti organizate saptamanal;
  • Premii speciale: 8 sevalete de copii, care vor fi acordate prin tragere la sorti, organizata la sfarsitul duratei campaniei;
  • Premiu Fantastic: 1 camera desenata de echipa Kinder, care se va acorda participantului care a inscris valabil cele mai multe desene pe durata campaniei;
  • Premiile mari: 8 premii constand fiecare in inscriptionarea pe produse Kinder Chocolate a desenului desemnat castigator la aceasta categorie, iar produsele vor fi disponibile spre comercializare in Romania;