Acest concurs a expirat în data de 2014-12-13. Vezi concursurile active aici.
Corsa spre Marea Finala!

Concursul se deruleaza in intervalul 21 noiembrie 2014, ora 20:30 – 12 decembrie 2014, inaintea inceperii votului ultimei Semifinale difuzate live a Emisiunii, pe teritoriul Romaniei.

In pagina web dedicata concursului vor fi uploadate pozele si numele Concurentilor Emisiunii care vor participa in Semifinale. 

Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa acceseze Pagina Concursului, sa completeze formularul de inscriere disponibil pe aceasta pagina cu toate datele solicitate si sa selecteze cei 4 concurenti pe care ii considera ca vor fi desemnati Finalisti ai Emisiunii. Participantii trebuie sa completeze in formularul de inscriere numele si prenumele, adresa de domiciliu, data nasterii, o adresa de posta electronica (e-mail).

Fiecare participant se poate inscrie de mai multe ori in concurs, cu propuneri de Finalisti diferite.

Concursul are drept premiu o masina marca Opel Corsa Cosmo 1.0 Turbo in valoare de 20.415 de euro (TVA inclus).

Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorti, dintre toti participantii la concurs care au pronosticat in mod corect cei 4 finalisti ai Emisiunii. Castigatorul va fi anuntat in Finala emisiunii Vocea Romaniei, din data de 19 decembrie 2014.